Oslo – Sognsvann på 123

Oslo – nærhet til by og natur.

Et av de stedene jeg liker å koble av er på Sognsvann. En kort tur med t banen, og man kommer til oslomarka, eller markagrensen hvor innsjøen Sognsvann ligger. Her kan man gå tur langs vannet, eller utforske de ulike stiene som går innover marka. Stedet blir flittig brukt hele året, både av Osloborgere og andre tilreisende.

På vinteren kan man gå på skøyter, langrenn eller drive med isfiske. Her finnes det godkjente bålplasser som kan benyttes når man vil ta en pust i bakken, og nyte nistepakken sin.

Om sommeren kan man bade, jogge (noe jeg liker å gjøre), grille, strandvolleyball og mye mer. Det finnes også ulike kulturminner man kan besøke – blant annet gruver og «svenskemuren» som ble reist av svenske krigsfanger på 1800 – tallet. Det finnes mange ulike arrangementer her, som både idrettsutøvere og friluftsentusiaster benytter seg av. Se mer om dette her.

Sognsvann

PinitOslo
Vårlige Sognsvann
PinitOslo
Når solen går ned over Sognsvann..

Mange har selvfølgelig allerede tatt turen hit, men for de som ikke har det er dette absolutt et sted jeg anbefaler å få med seg når man besøker Oslo. Jeg blir aldri lei av å komme hit, og oppdager stadig nye steder å utforske. Når det blir litt varmere i luften vil dette definitivt være et sted jeg kan gjøre yoga på!

Jeg elsker å være ute i naturen, det gjør godt både for kropp og sjel. Og når jeg kombinerer slik vakker natur med trening, så blir jeg ekstremt lykkelig! Det er for meg en god medisin mot depresjon.

PinitOslo
Naturens speil
Pinit
Et par sko i solnedgang.
PinitOslo
En av mange sitteplasser hvor man bare kan nyte livet.
Pinit
Emma koser seg like mye som mor.

Om du vil ha flere reisetips, sjekk her. Noe av det London har å by på både av restauranter og «hemmelige barer» som er verdt et besøk!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Mjølfjell ungdomsherberge, et magisk sted blant tusser og troll
Oslo – Sognsvann på 123

%d bloggere liker dette: