“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Sognsvann, a part of Oslo – Nature vibes

Jeg elsker å bo i Oslo, her har man både nærhet til by og natur.

Et av de stedene jeg liker å koble av er på Sognsvann. En kort tur med t banen, og man kommer til oslomarka, eller markagrensen hvor innsjøen Sognsvann ligger. Her kan man gå tur langs vannet, eller utforske de ulike stiene som går innover marka. Stedet blir flittig brukt hele året, både av Osloborgere og andre tilreisende.

På vinteren kan man gå på skøyter, gå på langrenn eller drive med isfiske. Her finnes det godkjente bålplasser som kan benyttes når man vil ta en pust i bakken, og nyte nistepakken sin.

Om sommeren kan man bade, jogge (noe jeg liker å gjøre), grille, strandvolleyball og mye mer. Det finnes også ulike kulturminner man kan besøke – blant annet gruver og «svenskemuren» som ble reist av svenske krigsfanger på 1800 – tallet. Det finnes mange ulike arrangementer her, som både idrettsutøvere og friluftsentusiaster benytter seg av.

Her kan du se et turkart over Oslo vest

Sognsvann – a part of Oslo – nature vibes.

PinitOslo
Vårlige Sognsvann
PinitOslo
Når solen går ned over Sognsvann..

Mange har selvfølgelig allerede tatt turen hit, men for de som ikke har det er dette absolutt et sted jeg anbefaler å få med seg når man besøker Oslo. Jeg blir aldri lei av å komme hit, og oppdager stadig nye steder å utforske. Når det blir litt varmere i luften vil dette definitivt være et sted jeg kan gjøre yoga på!

Jeg elsker å være ute i naturen, det gjør godt både for kropp og sjel. Og når jeg kombinerer slik vakker natur med trening, så blir jeg ekstremt lykkelig! Det er for meg den beste medisinen mot depresjon.

PinitOslo
Naturens speil
PinitOslo
Et par sko i solnedgang.
PinitOslo
En av mange sitteplasser hvor man bare kan nyte livet.
PinitOslo
Emma koser seg like mye som mor.

Om du vil ha flere reisetips, sjekk dette. Her vil jeg skrive om steder jeg har reist til, restauranter jeg har opplevd og «hemmelige barer» som er verdt et besøk!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Mjølfjell ungdomsherberge, et magisk sted blant tusser og troll
Sognsvann, a part of Oslo – Nature vibes

%d bloggere liker dette: