“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Diaper Cake – Perfect for babyshower

Diaper Cake eller bleiekake som det heter på norsk – Perfekt for babyshower

Bleiekake – Perfekt for babyshower 
Forrige helg overrasket min søsters venner og jeg min lillesøster med en babyshower. Hun trodde hun skulle ut på middag med meg, men da vi ankom restauranten ble hun møtt av hennes nærmeste venniner og et pyntet lokale. I flere uker hadde vi planlagt dette, og heldigvis hadde hun ingen anelse om hva som ventet henne.

Jeg hadde booket bord på restauranten Teatro som i min mening har Oslos beste pizza. Søsteren min er veldig glad i pizza, og særlig nå som hun er gravid. Her er det masse forskjellig å velge mellom, med spennende toppinger. Og smaken er upåklagelig!

Norge blir mer og mer amerikansiert, og babyshower er noe som veldig mange arrangerer. Siden søsteren min er gift med en amerikaner var det ikke feil å holde et slikt selskap. Det var veldig gøy å arrangere dette, særlig når søsteren min ble så glad og overrasket. Ingenting er bedre en å se sine nærmeste bli rørt og glad.

Step by step – hvordan lage en Diaper Cake.

Her er det du trenger for denne typen bleiekake:

 • 56 bleier
 • 56 strikker
  PinitDiaper Cake
  Jeg droppet å bruke fjærene, da det ble for mye pynt.
 • papp plate
 • tynt bånd
 • tykt bånd
 • tråd
 • teip
 • saks
 • superlim
 • bamse til å pynte med
 • ulike falske blomster
 • stickers til å pynte med
 • kjøkkenrull
 • dorull
 • servietter

Man kan selvfølgelig bruke annen type pynt, men dette er det jeg har brukt.

PinitDiaper Cake
Jeg limte sammen dorull og kjøkkenrull med superlim, for å få en fin høyde på kaken.
PinitDiaper Cake
Så fant jeg senteret på papp platen og limte på kjøkkenrullen med superlim.
PinitDiaper Cake
Så rullet jeg 56 bleier og festet de med strikker på den ene siden.

På bilde kan man se at det er festet strikker på begge sider, men dette måte jeg endre på ellers ville det vært vanskelig å få av den nederste strikken etter at bleiene er stablet rundt kjøkkenrullen.

PinitDiaper Cake
Første base er 6 bleier rundt kjøkkenrullen.

Jeg surret tråd rundt bleiene og festet med dobbel knute.

Så fjernet jeg strikkene slik at de ikke var synlige. Deretter fortsatte jeg med neste runde som bestod av 11 bleier. Her fjernet jeg og strikkene og surret tråde rundt slik at bleiene står stødig. Siste runde bestod av 17 bleier.

PinitDiaper Cake
her ser dere første base ferdig.

Base to bestod av først 6 bleier, deretter 13 bleier på neste runde. Samme prosess med strikker og tråd her.

Base tre bestod av 6 bleier.

Nå var alle basene på plass. Tre etasjer med 56 bleier totalt. Nå surret jeg det tykkeste båndet rundt bleiene, over tråden slik at den ikke synes. Deretter festet jeg den tynneste tråden i senter av den tykkeste, slik at det ble en fin bord rundt alle tre etasjer.

PinitDiaper Cake

Nå gjenstår det bare å pynte kaken. Her er det ingen grenser for hva man kan gjøre. Jeg limte på elefant klistremerkene litt rundt på båndene. Jeg måtte klippe en del av «stilken» på blomsten slik at de passet ned i den første og andre etasjen av kaken. Serviettene brukte jeg til å dekke papp platen, slik at den fikk et renere uttrykk. I ettertid ser jeg at jeg burde ha limt på serviettene før jeg begynte å sette på bleiene.

PinitDiaper Cake
Slik ble resultatet! En søt Diaper Cake til en flott jente. Dette bildet er tatt av søsteren min.

På venstre siden av bilde kan du se et blått strikketeppe. Dette lagde jeg til lille jenta som snart kommer til verden. For å se hvordan jeg lagde det, trykk her.

Trykk her for mer inspirasjon til DIY.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Previous
Strikkedilla – Babyteppe med tykt garn
Diaper Cake – Perfect for babyshower

%d bloggere liker dette: