“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Strikkedilla – Babyteppe med tykt garn

Hvordan strikke et babyteppe? Her kommer oppskrift på et jeg lagde til mitt tantebarn.

Mange har nok fått strikkedilla etter å først ha begynt med å strikke. Babyteppe er ganske enkelt å begynne på, og tar ikke lang tid om man har et litt tykt garn.

Jeg skal snart bli tante, og gleder meg veldig. Man får lyst til å kjøpe alt av babyklær som man ser, men lommeboken min tillater ikke det. Så jeg bestemte meg for å strikke et babyteppe isteden. Dette kan man bruke både til å ha i vognen eller å ha på gulvet så babyen kan ligge på det. Jeg valgte å bruke et tykt garn med tykke strikkepinner for en mer moderne look. Garnet handlet jeg på stoff og stil i Oslo sentrum. Strikkepinnene jeg brukte er i størrelse 12.

Jeg er ikke en erfaren strikker, men lærer mer for hver gang.

I dette strikke prosjektet la jeg opp 42 masker. Hvordan man legger opp masker fant jeg på YouTube. Her finner man alt av hvordan man skal både strikke, legge opp masker, felle av og sette sammen flere «lapper».

Pinitstrikke
Jeg brukte 4 nøster totalt.
Pinitstrikke
Her ser dere maskene som er lagt opp.
Pinitstrikke
Her kan dere se hvordan teppet begynte å forme seg.
Pinitstrikke
Det endelige resultatet etter noen timer med strikking.
Pinitstrikke
Bamsen som ble en del av dekorasjonen til bleiekaken jeg lagde for min søsters babyshower.

Teppet ble i en grei størrelse. Det passer flott til en nyfødt.

Nå vil jeg starte en strikkeklubb med venninene mine. Det er gøy og sosialt, og man kan nyte god mat og drikke mens man strikker. Når jeg holdt på med dette teppet, hørte jeg enten på radioen eller god musikk. Jeg kunne og få med meg en god serie. Når man har gjort det en stund sitter det godt i hendene, og man trenger ikke å ha øynene på strikkingen hele tiden.

Vil du se hvordan bleiekaken ble lagd? Ta en titt her

Følg meg videre for flere prosjekter fremover 🙂

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Previous
Sognsvann, a part of Oslo – Nature vibes
Strikkedilla – Babyteppe med tykt garn

%d bloggere liker dette: