“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

What to do in London? Her er noen tips.

Venninnegjengen jeg er så heldig å få være en del av, tar ofte en tur sammen for å oppleve nye og spennende steder. Høsten i fjor dro vi til London en langhelg hvor vi skulle shoppe, spise deilig mat og nyte tiden sammen. Vi har alle vært i denne byen flere ganger tidligere, men det er alltid nye steder å oppdage. Jeg som til og med har bodd her, opplever nye steder hver gang.

PinitLondon
Noe av utsikten fra Sushi Samba i 39 etasje.

Vi er alle veldig glad i mat, og elsker å prøve ut restauranter som har fått god omtale.

På denne turen skulle jeg oppdage min favoritt restaurant så langt, nemlig Sushi Samba! Her har du utsikt over store deler av byen, og kan nyte helt fantastisk mat som er blandet med det japanske, brasilianske og peruanske kjøkken. Du sitter 39 etasjer opp omringet av store gulv til tak vinduer, med en magisk atmosfære. På terrassen står det et gigantisk tre som tar pusten fra deg. Dette er ikonisk for Sushi Samba og skal illustrere «fra jord til himmel», samt at det er et kunstverk i seg selv.

PinitLondon
Det berømte treet på terrassen.

Maten er helt upåklagelig! Her kan man virkelig få en matopplevelse uten like, dog lommeboken blir ganske tynn etter et slikt opphold. MEN det er det virkelig verdt! Husk å book bord da dette er et veldig populært spisested.

PinitLondon
Noe av den deilige maten vi fikk servert.
PinitLondon
En av dessertene som smakte himmelsk!

Et annet sted som også må få oppmerksomhet,

er den «hemmelige» baren Lounge Bohemia.  Her går du inn en dør ved siden av en nedslitt kebabsjappe, som ikke gir inntrykk av at man vil finne en koselig bar med fantastiske drinker. Når du har gått en trapp ned til kjelleren finner du en dekorativ og hyggelig bar, som gir deg en «homey» følelse. Det er et intimt sted med retro stil. Her har man ikke lov å dukke opp i dress, og man må alltid forhåndsbestille for å kunne komme inn. Drinkene er av en annen liga, og blir servert på måter en aldri har sett før.

PinitLondon
En av de unike måtene drinkene blir servert.
PinitLondon
Dette er ikke en pipe, men en drink.
PinitLondon
Noen av de usedvanlige drinkene som blir servert
Vi drar alltid til markeder for å se om vi kan finne noe spennende.

Et marked som jeg liker godt er Camden Market. Her finner du alt fra vintage klær, ukjente designere, mat, interiør og musikk fra hele verden. Dette er Londons største marked som er åpent 7 dager i uken.

Vi tok også turen innom Spitalfields Market . Dette er også åpent 7 dager i uken, og her kan man finne alt fra anerkjente restauranter til nisjebutikker som bugner av ting man ikke får tak i hos de store butikkjedene.

PinitLondon
Later som jeg kan posere..
PinitLondon
Gatekunst i London
PinitLondon
Gatekunst i London

Vår favorittplass for frokost denne langhelgen ble Breakfast Club på Hoxton Square.  Her har de kjempegode Eggs Benedict, som jeg elsker. Dog det var masse som fristet på menyen! Alt i fra amerikanske pannekaker og vafler til ulike sandwicher, fersk kaldpresset juice og smoothier. Her starter man dagen med en mett mage.

PinitLondon
Breakfast Club
PinitLondon
Juicy Morning

Følg meg for flere tips til steder å besøke. Det kommer masse fremover som jeg vil dere med dere.

Skal du på ferie i Norge, så sjekk ut dette stedet her!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
 • Tine
  april 16, 2018

  Så mye bra tips! Nå ser jo London sjarmerende ut!:)

  • Andrea
   april 17, 2018

   Takk snuppa 🙂 London er en flott by!

Previous
Diaper Cake – Perfect for babyshower
London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

%d bloggere liker dette: