London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

What to do in London? Her er noen tips.

Venninnegjengen jeg er så heldig å få være en del av, tar ofte en tur sammen for å oppleve nye og spennende steder. Høsten i fjor dro vi til London en langhelg hvor vi skulle shoppe, spise deilig mat og nyte tiden sammen. Vi har alle vært i denne byen flere ganger tidligere, men det er alltid nye steder å oppdage. Jeg som til og med har bodd her, opplever nye steder hver gang.

PinitLondon
Noe av utsikten fra Sushi Samba i 39 etasje.

Vi er alle veldig glad i mat, og elsker å prøve ut restauranter som har fått god omtale.

På denne turen skulle jeg oppdage min favoritt restaurant så langt, nemlig Sushi Samba! Her har du utsikt over store deler av byen, og kan nyte helt fantastisk mat som er blandet med det japanske, brasilianske og peruanske kjøkken. Du sitter 39 etasjer opp omringet av store gulv til tak vinduer, med en magisk atmosfære. På terrassen står det et gigantisk tre som tar pusten fra deg. Dette er ikonisk for Sushi Samba og skal illustrere «fra jord til himmel», samt at det er et kunstverk i seg selv.

PinitLondon
Det berømte treet på terrassen.

Maten er helt upåklagelig! Her kan man virkelig få en matopplevelse uten like, dog lommeboken blir ganske tynn etter et slikt opphold. MEN det er det virkelig verdt! Husk å book bord da dette er et veldig populært spisested.

PinitLondon
Noe av den deilige maten vi fikk servert.
PinitLondon
En av dessertene som smakte himmelsk!

Et annet sted som også må få oppmerksomhet,

er den «hemmelige» baren Lounge Bohemia.  Her går du inn en dør ved siden av en nedslitt kebabsjappe, som ikke gir inntrykk av at man vil finne en koselig bar med fantastiske drinker. Når du har gått en trapp ned til kjelleren finner du en dekorativ og hyggelig bar, som gir deg en «homey» følelse. Det er et intimt sted med retro stil. Her har man ikke lov å dukke opp i dress, og man må alltid forhåndsbestille for å kunne komme inn. Drinkene er av en annen liga, og blir servert på måter en aldri har sett før.

PinitLondon
En av de unike måtene drinkene blir servert.
PinitLondon
Dette er ikke en pipe, men en drink.
PinitLondon
Noen av de usedvanlige drinkene som blir servert
Vi drar alltid til markeder for å se om vi kan finne noe spennende.

Et marked som jeg liker godt er Camden Market. Her finner du alt fra vintage klær, ukjente designere, mat, interiør og musikk fra hele verden. Dette er Londons største marked som er åpent 7 dager i uken.

Vi tok også turen innom Spitalfields Market . Dette er også åpent 7 dager i uken, og her kan man finne alt fra anerkjente restauranter til nisjebutikker som bugner av ting man ikke får tak i hos de store butikkjedene.

PinitLondon
Later som jeg kan posere..
PinitLondon
Gatekunst i London
PinitLondon
Gatekunst i London

Vår favorittplass for frokost denne langhelgen ble Breakfast Club på Hoxton Square.  Her har de kjempegode Eggs Benedict, som jeg elsker. Dog det var masse som fristet på menyen! Alt i fra amerikanske pannekaker og vafler til ulike sandwicher, fersk kaldpresset juice og smoothier. Her starter man dagen med en mett mage.

PinitLondon
Breakfast Club
PinitLondon
Juicy Morning

Følg meg for flere tips til steder å besøke. Det kommer masse fremover som jeg vil dere med dere.

Skal du på ferie i Norge, så sjekk ut dette stedet her!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
 • Tine
  april 16, 2018

  Så mye bra tips! Nå ser jo London sjarmerende ut!:)

  • Andrea
   april 17, 2018

   Takk snuppa 🙂 London er en flott by!

Previous
Diaper Cake – Perfect for babyshower
London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

%d bloggere liker dette: