I’m so grateful for my new office chair that I got from my kind friend @electriclinda.life ❣️ This is something I’ve been thinking of for a while, and suddenly I received this gift. I used to sit on a wood chair that gave me back pain which was not good for me. This new chair gives my back better support and makes my work done much easier. So thank you. 
Today the last podcast before the holiday is out. I’ve been talking to @oslorodekors that runs a health center for immigrants, in cooperation with @kirkensbymisjon. Their work is so important, but shouldn’t be necessary if the healthcare approached all humans equally. It’s many reasons to this and one of them is rules that perceives differently. The government need to take action and make this correct. Health professionals should be allowed to give healthcare based on needs and not immigration politics. You can sign on this at papirlose.org. Together we can make a change. 
Next episode of @heltmental will come the 7 of August. In the meantime have a great summer and take care of the people around you ♥️

I’m so grateful for my...

Dear Emma. I can’t see you anymore, touch you or hug you.. But the memories will always stay and put a smile on my face 🥰 I’m so grateful for everyday, every hour and every minute I had with you, Emma. We had such a great adventure together and I know you enjoyed those years with me. 
It gives me peace to know that you are in a better place now. I’m mostly happy and my life goes on. New routines have started and I’m excited for the next chapter in my life. I’m stronger then ever and ready for new challenges. The law of attraction is my path and for everyday it’s becoming more natural and a way of living. 📷 by @electriclinda.life

Dear Emma. I can’t see...

Monday mood 🔛🐌 I’m starting the week with many tasks, but my back is giving me a slow start. This is not gonna stop me, even though it’s gonna take a bit longer time to finish them. Don’t let the pain take over. Accept it and do what you can manage. I wish you all a happy start of the week. Do what you love and believe in yourself 🦋 Life is magic. What are you up for this Monday? 📷 taken and edited by @electriclinda.life Thank you babe, for a cool and funny capture 💫

Monday mood 🔛🐌 I’m starting...

Thank you for all your support and fine words. I am so grateful for all the greetings, pictures, memories and support for my difficult choice. Emma had a safe and nice ending at my home. I couldn't have asked for better veterinarians who came here during this difficult time. Thank you so much for making the last time so safe, nice and as normal as possible for both Emma and me. It is incredibly strange and sad not to have her with me anymore. Over time, it will improve, and she will always live on in my heart. There are so many memories I bring with me that gives me joy and laughter. Such memories are important to think about, and not least be grateful for. One just gets stronger and more experienced by experiencing grief and pain. This is yet another thing I take with me on the road of life, and retains the "backpack" with a lifted head. I will accept the sorrow, but not let it be the power of my way of thinking. Life goes on ❣️ 📷 by my beauty @electriclinda.life

Thank you for all your...

Today my beautiful girl, Emma left to a peaceful place. She had 13 good years which 12 of them was with me. I’m so honored to have you in my life. We’ve been experiencing so much together, and you’ve always been a rock to me. Your positivity has been a blessing and your weird and funny personality has made everyday unique. Your last days have been a struggle and it was time for you to leave that and find peace. It’s a hard choice to make, but it was the best for you. The thought of seeing you suffer was not an option. I know you will find peace and happiness now. My dearest Emma I will miss you so much. You will always be in my heart and I hope I’ve made your life the best you could have. It will be an emptiness that will be hard to overcome. But I know I will manage. I will manage for you and for myself. A wise person told me once; with love sorrow always follow. That’s just the way it is. And it makes us stronger, it makes us human and teach us to never give up. Cause love is the strongest power of all. 
Take care my baby. Thank you for making these 12 years so awesome! Thank you for putting up with me in all my feelings. Thank you for saving my life and make it meaningful. You will be missed. I love you so so much ❣️ Rest In Peace 🙏

Today my beautiful girl, Emma...

My precious little baby who I love so, so much, is going through a hard time now. She’s almost 13 years old, been with me 12 of them. We have lived in Rome together, different places in Norway, and had so much fun! She’s been the rock of my life and given me more then I could ask for. But now it’s time for me to make a choice that will be the most difficult one till now. Although she’s been struggling with different diseases, she’s been doing great with medicine and surgeries. But now it seems like it’s not working for her anymore, and everyday is a struggle. Mostly for her, but for me as well. Its hard to see your baby struggle and have pain. And the time has come to make a choice. To let her go and be peaceful or to continue struggling to something that may not help and just be more painful? I want to dedicate this day and my time to Emma. I will make your days with me as good as possible and make sure that you are safe and as happy as you can be. I don’t think I will be so much on social media’s these days, because I want to focus all my energy to this beautiful dog! So until next time, take care of the loved one around you, because you never know when it’s gone. Lots of love from Emma and me ♥️

My precious little baby who...

Happy Sunday! A nice memory of my older cousin and me back in 1988. Time flies 😅⏳

Happy Sunday! A nice memory...

“One of the biggest mistakes we make is assuming that other people think the way we think.” 🤔⚡️ 📷 by my wonderwoman @electriclinda.life 
Vote for @electriclinda.life in the #inkedcovergirl2019 contest. Link in her bio ⚡️

“One of the biggest mistakes...

“Don´t give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning.” ✨❣️

“Don´t give up. There is...

Being aunt to this beautiful girl is a blessing. I’m so proud of my sister and her husband that are such loving, good parents ❣️

Being aunt to this beautiful...

London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

What to do in London? Her er noen tips.

Venninnegjengen jeg er så heldig å få være en del av, tar ofte en tur sammen for å oppleve nye og spennende steder. Høsten i fjor dro vi til London en langhelg hvor vi skulle shoppe, spise deilig mat og nyte tiden sammen. Vi har alle vært i denne byen flere ganger tidligere, men det er alltid nye steder å oppdage. Jeg som til og med har bodd her, opplever nye steder hver gang.

PinitLondon
Noe av utsikten fra Sushi Samba i 39 etasje.

Vi er alle veldig glad i mat, og elsker å prøve ut restauranter som har fått god omtale.

På denne turen skulle jeg oppdage min favoritt restaurant så langt, nemlig Sushi Samba! Her har du utsikt over store deler av byen, og kan nyte helt fantastisk mat som er blandet med det japanske, brasilianske og peruanske kjøkken. Du sitter 39 etasjer opp omringet av store gulv til tak vinduer, med en magisk atmosfære. På terrassen står det et gigantisk tre som tar pusten fra deg. Dette er ikonisk for Sushi Samba og skal illustrere «fra jord til himmel», samt at det er et kunstverk i seg selv.

PinitLondon
Det berømte treet på terrassen.

Maten er helt upåklagelig! Her kan man virkelig få en matopplevelse uten like, dog lommeboken blir ganske tynn etter et slikt opphold. MEN det er det virkelig verdt! Husk å book bord da dette er et veldig populært spisested.

PinitLondon
Noe av den deilige maten vi fikk servert.
PinitLondon
En av dessertene som smakte himmelsk!

Et annet sted som også må få oppmerksomhet,

er den «hemmelige» baren Lounge Bohemia.  Her går du inn en dør ved siden av en nedslitt kebabsjappe, som ikke gir inntrykk av at man vil finne en koselig bar med fantastiske drinker. Når du har gått en trapp ned til kjelleren finner du en dekorativ og hyggelig bar, som gir deg en «homey» følelse. Det er et intimt sted med retro stil. Her har man ikke lov å dukke opp i dress, og man må alltid forhåndsbestille for å kunne komme inn. Drinkene er av en annen liga, og blir servert på måter en aldri har sett før.

PinitLondon
En av de unike måtene drinkene blir servert.
PinitLondon
Dette er ikke en pipe, men en drink.
PinitLondon
Noen av de usedvanlige drinkene som blir servert
Vi drar alltid til markeder for å se om vi kan finne noe spennende.

Et marked som jeg liker godt er Camden Market. Her finner du alt fra vintage klær, ukjente designere, mat, interiør og musikk fra hele verden. Dette er Londons største marked som er åpent 7 dager i uken.

Vi tok også turen innom Spitalfields Market . Dette er også åpent 7 dager i uken, og her kan man finne alt fra anerkjente restauranter til nisjebutikker som bugner av ting man ikke får tak i hos de store butikkjedene.

PinitLondon
Later som jeg kan posere..
PinitLondon
Gatekunst i London
PinitLondon
Gatekunst i London

Vår favorittplass for frokost denne langhelgen ble Breakfast Club på Hoxton Square.  Her har de kjempegode Eggs Benedict, som jeg elsker. Dog det var masse som fristet på menyen! Alt i fra amerikanske pannekaker og vafler til ulike sandwicher, fersk kaldpresset juice og smoothier. Her starter man dagen med en mett mage.

PinitLondon
Breakfast Club
PinitLondon
Juicy Morning

Følg meg for flere tips til steder å besøke. Det kommer masse fremover som jeg vil dere med dere.

Skal du på ferie i Norge, så sjekk ut dette stedet her!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Comments
 • Tine
  april 16, 2018

  Så mye bra tips! Nå ser jo London sjarmerende ut!:)

  • Andrea
   april 17, 2018

   Takk snuppa 🙂 London er en flott by!

Previous
Diaper Cake – Perfect for babyshower
London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.

%d bloggere liker dette: