The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self.  Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working.  What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Bruk hodet, vi har bare EN klode.

Goodwill project

Det har lenge vært fokus på forsøpling verden over, og særlig har fokuset vært på plastikk. Det er utrolig bra at ulike sosiale medier, nyhetskanaler, dokumentarer, debatter både på radio og TV tar tak i dette verdensproblemet.

Vi mennesker er ikke de første skapningene som vil lide av denne forkastelige bruken av plastikk, det er dyr som først om fremst lider størst av dette. Det er blitt et så stort problem at flere og flere dyr dør av å spise både plastikk og annen type søppel som de finner i naturen, både under og over vann. Jeg blir dårlig bare av tanken på det. Dette er uskyldige skapninger som dessverre stadig må tilpasse seg vår måte å leve på. Og som nesten alt annet vondt her i verden, innebærer dette økonomisk gevinst for enkelte mennesker.

PinitGoodwill

Hvordan kan penger være viktigere enn livene til de ulike skapningene på denne planeten? Hvorfor synes noen det er greit å ødelegge jorda vi lever på og livene som eksisterer her? Heldigvis begynner vi å se en endring i folks holdninger, og flere og flere gjør ulike tiltak for å sette en stopper for dette.

I dag er det Planet Earth Day.

Det er en organisasjon som sprer informasjon og inspirasjon med hensikt å endre menneskers oppførsel og holdninger til plastikk. Organisasjonen har et ønske om en fremtid fri for forurensing av plastikk. Gå inn på earthday.org for å finne ut mer, og vær med i kampen om en bedre og renere verden.

PinitGoodwill
Søppel i nærområdet
PinitGoodwill
Enda mer søppel i nærområdet

Mitt tiltak i dag er å plukke søppel i nærområdet. Det er helt utrolig hvor mye søppel som dukker opp etter at snøen har smeltet vekk. Jeg får helt vondt i magen av å både se og tenke på det. Her om dagen plukket jeg søppel i gaten utenfor hos meg. Jeg fylte en hel pose etter bare noen få meter. Plastikk var den sorten søppel jeg fant mest, og særlig plastikk som er rundt sigarettpakkene. La oss starte med å kaste søppel der det hører hjemme, i en søppelkasse. La oss starte Goodwill project!

PinitGoodwill
Det slutter ikke…
PinitGoodwill
Så mye bedre etter noen minutters oppryddning!
PinitGoodwill
En god følelse!

Det tok meg ikke lang tid å fylle en pose, så dette er noe alle kan bidra med i sitt nærområde. Ta det mens du går en tur med hunden, eller bare går en tur. Det koster deg ingenting, og det gir deg en god følelse av å kunne være med å bidra til en renere planet. Dette er mitt goodwill project som jeg skal fortsette med fremover. Og jeg håper dette innlegget kan inspirere andre til å gjøre det samme.

PinitGoodwill
Resultatet etter noen meters opprydning.

Hva kan du bidra med?

Det er mange ting man kan gjøre for å endre seg til det bedre. Nå sier jeg ikke at folk ikke er bevisste og allerede gjør endringer, men flere kan være med å bidra til en renere verden.

Jeg er en av mange som bruker kontaktlinser. Og mange av de brukte kontaktlinsene går i do når de kastes. Dessverre har jeg også gjort dette tidligere, men gjør det ikke lengre. Heretter havner ingen av mine linser i sjøen hvor fisker og andre dyr får dette i seg. Kast kontaktlinsene i plastikk avfallet, eller i værste fall i søppla. IKKE I TOALETTET.

Ta med deg termoskoppen når du skal kjøpe takeaway kaffe. Engangs kaffekoppene er med plastikklokk, og dette er noe som ligger og slenger rundt i gater og langs strender. Tenk hvor fint det hadde vært hvis alle kaffekjedene gikk sammen om å slutte med disse engangskoppene av plast og heller finne en annen løsning?

Det samme gjelder sugerør av hard plast. Jeg er selv veldig glad i å bruke sugerør, men jeg bruker de som er lagd av papp. Nå skal jeg gå til innkjøp av metallsugerør. Disse er mye bedre for miljøet og man kan bruke det om og om igjen. Et fantastisk eksempel på noen som har sluttet med plastikk sugerør er den irske baren The Dubliner.  De tar ansvar og forstår at alle må bidra for å få en renere verden.

Hadde det vært opp til meg ville jeg ha satt en stopper for plastposer i ALLE butikker.

Butikker kan gå over til å bruke papirposer og vi selv kan bruke medbrakte bærenett i stoff. Nå har noen kjeder endret seg, og flere og flere tar betalt for plastposene. Flere finner nå andre måter å produsere «plast» på. Altså noe som ligner på plastikk, men som ikke er farlig for naturen, dyr eller mennesker.

I Bali har de utviklet et produkt som ligner på plastikk, men er biologisk nedbrytbart laget av rotgrønnsaken Kassava. Dette produktet er ikke farlig og man kan til og med drikke det, sier Kevin Kumala (mannen bak produktet). Se intervjuet her.

Heldigvis ser det ut som vi er på god vei. Både forskere og politikere prøver å gjøre noe med dette. Det viktigste er at vi samarbeider på tvers av landegrensene. Alle kan bidra i dette arbeidet for en grønnere verden!

PinitGoodwill
Bli med på Goodwill project du også!

Følg med videre for flere innlegg fremover. Kontakt meg gjerne om du har spørsmål, det kan du gjøre her

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Previous
London tur, tips til noen skatter verdt å besøke.
Bruk hodet, vi har bare EN klode.

%d bloggere liker dette: