“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Ferie i vakre Antibes, mine favoritter i gamlebyen.

Ferie til Antibes? Her er tips til steder du bør besøke.

Antibes ligger mellom Nice og Cannes. En gammel gresk havneby som i dag er en av de glamorøse byene langs den franske rivieraen. Gamlebyen som av noen kalles det kulturelle hjertet av rivieraen er et sted man må besøke. Her bodde jeg under ferien min, og falt pladask for de trange gatene, den kulturelle byen, markedene og ikke minst kort vei til stranden.

Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie

Vi testet ut flere restauranter, og noen bomturer ble det. Servicen var alltid bra, men maten kunne vært bedre på flere av stedene.

Et sted som virkelig hadde god mat, var en italiensk restaurant som heter Mamalu. Et koselig lite sted som ligger i Cours Massena. Dette er en veldig populær restaurant, så lurt å forhåndsbestille bord.

Pinitferie
Deilig carpaccio på Mamalu
Pinitferie
En hvitvin jeg anbefaler

Det kryr av ulike barer, men mitt hjerte falt pladask for denne kunstneriske baren.

På ferie sjekker jeg alltid ut en bar eller to 😉 I en gate som heter rue Aubernon ligger Melting – Pot. Dette er et lite sted med fantastisk atmosfære. Eieren jobber der selv, og gir den beste servicen! Lokalet er dekket av ulik kunst som gir stedet et ekstra løft. Her serveres mye god øl, ulike drinker og god mat. Dette er absolutt et sted verdt å besøke!

Pinitferie
Eieren av Melting – Pot
Pinitferie
Noe av kunsten på Melting – Pot
Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie

Elsker du øl slik som meg, må du og ta turen innom Beershop06. Her bugner det av all slags ulike typer øl, fra gulv til tak. Jeg var rett og slett i «beerheaven».

Pinitferie

Et nydelig marked i hjertet av Cours Massena.

Marché Provençal har alt fra slaktere, blomsterforhandlere og osteeksperter til mindre boder med krydder, ulike olivener, trøfler, hjemmelaget syltetøy og såper. Her kjøpte vi ferske varer til frokost som vi nøyt på verandaen. Det åpner 06.30 og stenger kl 13.00.

Pinitferie
Trøffel heaven
Pinitferie
Pinitferie
Et lite utvalg av krydder
Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie
frokost på verandaen

Ved havneområdet kan du se en gigantisk statue «Nomas» laget av Jaume Plensa.

Pinitferie

Picasso museet som ligger på prominaden Amiral de Grasse bør du tar turen innom. Her kan du oppleve mange av Picasso´s kunstverk.

Pinitferie
Inngangen til museet
Pinitferie
Pablo Picasso
Pinitferie
Pinitferie
Pinitferie
Vindus selfie
Ferien i Antibes var over all forventning.

Skal du på ferie snart anbefaler jeg å reise hit. Jeg skal definitivt tilbake! Ønsker du flere ferie tips? Sjekk her.

Pinitferie

Pinitferie

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
 • C.H
  juni 10, 2018

  Så utfyllende og fin presentasjon av Antibes og nydelige bilder!

  • Andrea
   juni 11, 2018

   Tusen takk! Nydelig by 🙂

Previous
Bruk hodet, vi har bare EN klode.
Ferie i vakre Antibes, mine favoritter i gamlebyen.

%d bloggere liker dette: