En seilbåt uten like!

´Haromi´ bare 18 dager gammel – en fantastisk opplevelse.

I forrige uke var jeg så heldig å bli invitert på en seilbåt – tur i Oslofjorden. Og det var ikke med en hvilken som helst seilbåt! ´Haromi´ som er navnet på denne vakre seilbåten, ble levert ferdig klargjort 21 juni i år. Størrelsen på `Haromi´ er helt insane! Med sine 78 fot er hun godt synlig fra bryggekanten og på sjøen. De rette linjene, den høye masten og ikke minst de sorte seilene gir et harmonisk og vakkert inntrykk. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene! Alt er gjennomtenkt funksjonelt og designmessig.

Pinitseilbåt

Pinitseilbåt

Pinitseilbåt

Pinitseilbåt

´Haromi´ er registrert på Bikini som er en del av Marshall Islands.

Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt
Pinitseilbåt

Seilbåt produsert av Nautor Swan i Finland.

Seilbåten er bygget i Finland og produsert av Nautor Swan. Navnet ´Haromi´ er japansk og betyr fin vind. Hun lever virkelig opp til sitt navn. Jeg fikk bokstavelig talt følelsen av å seile over vannet, med vinden i håret og en ro som man bare kan få av en seilbåt. Dette var en opplevelse for livet!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Glad i den bohemske stilen? Da bør du sjekke ut Free People!
En seilbåt uten like!

%d bloggere liker dette: