Mote og trender

Motemessen i København – ny inspirasjon.

Jeg var så heldig å få være med min venninne til København for å utforske motemessen der. Jeg har tidligere opplevd dette i Oslo, men aldri i København før. Det var tre intense dager med mange nye inntrykk og opplevelser. Her var det en herlig miks av ulike mennesker som ikke var redde for å skille seg ut eller å være seg selv.

Pinitmote

Pinitmote

Pinitmote

Mote for enhver smak.

Bortsett fra at det var utholdelig varmt inne på messen, fikk jeg sett veldig mye forskjellig. Det bugnet av ulike stander med alt fra kles steamere til latex jakker med pels. Her var det noe for enhver smak. Mote er så mangt og godt er det. Dog mange går kledd i samme stil, er det alltid noen som tørr å være litt annerledes.

Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote

Nå er de tilbake!!! Da jeg var tenåring elsket jeg Buffalosko. Jeg gikk ikke med annet, og hadde de i alle ulike farger og høyder. Om jeg kommer til å kjøpe meg et nytt par denne gangen er noe usikkert, men gøy er det å se trendene komme igjen og igjen…

Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Pinitmote
Den vakre Elin, designeren i Stylein.

Stylein – en drøm fra Sverige.

Stylein er et svensk mote merke som ble grunnlagt i 2001 av designeren Elin Alemdar. Stylein kombinerer et tidløst og moderne designuttrykk som skaper mote for alle tilfeller. Skandinavisk minimalisme, høy kaviltet på materialvalg og god passform er det som kjennetegner merket.

Pinitoslo
Pinitmote
Pinitmote
Musikken som DJen leverte gav en god vibe under messen.

Vil du lese mer om mote . trykk her.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
En seilbåt uten like!
Mote og trender

%d bloggere liker dette: