Instagram has returned invalid data.

Photoshoot – Fun @ work

Different outfits

Jeg har vært så heldig å få hjelpe en venninne av meg som driver et agenturbyrå her i Oslo. Som sikkert noen av dere vet, har Fashion week holdt på i flere storbyer rundt om i Europa den siste tiden. I august kommer butikker fra hele landet inn til tigerstaden for å kjøpe inn neste års sommer kolleksjoner.

Når vi ikke har kunder, så prøver vi på klær og har det gøy! Alle outfitene jeg har på er klær som jeg sikler etter, og jeg kommer sikkert til å ende opp med noen av de selv. Dette er ingen sponset reklame, bare jeg som ønsker å vise litt av min personlige stil. Kanskje jeg kan gi litt inspirasjon til noen der ute…

Photoshoot for amatører

PinitPhotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot

Bukse fra Freepeople, topp fra Stylein

Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot

Alle klærne over kommer fra Freepeople.

Pinitphotoshoot
Bukse fra Zara, bluse fra Freepeople og jakke fra H&M men.
Pinitphotoshoot

Denim jakke og skjørt fra Hosbjerg

Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot

Kimono og bukse i lin fra Stylein

Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot
Pinitphotoshoot

Det hvite settet og den gule kjolen er fra Stylein.

Alle smykker er fra Stinea Jewelry.

For mer mote se her

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Previous
Bryllup – kjærlighetens dag.
Photoshoot – Fun @ work

%d bloggere liker dette: