“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Chunky strikke lue til store og små.

Høsten er her og strikketøyet er tatt frem.

Pinitchunky
Pinitchunky

I det siste har jeg tatt frem strikketøyet, tent stearinlys, satt på radioen og satt meg godt til rette i sofaen. Jeg synes det er utrolig behagelig og terapeutisk å strikke. Man konsentrerer seg på en behagelig måte, og senker skuldrene.

Pinitchunky

For noen måneder siden ble jeg tante til en nydelig jente.

Det er helt fantastisk å bli tante. Jeg har en helt utrolig søster som har funnet seg en veldig snill mann. De fikk en liten jente for noen måneder siden, og jeg er i ekstase! Jeg elsker å skjemme henne bort med gaver, og særlig ting jeg lager selv. For meg er det mer sjarm å skape noe med sin egen kreativitet, samt at det gir meg så mye mer enn å bare gå i en butikk å kjøpe noe. Her om dagen fikk hun en liten lue jeg hadde strikket.

Pinitchunky
Mitt vakre tantebarn. Pleddet hun sitter på strikket jeg til min søsters babyshower. Bilde er tatt av min søster.

Det må sies at jeg ikke er en erfaren strikker, men jeg synes det er veldig gøy. Nå har jeg strikket flere luer, og noen har til og med bestilt lue fra meg. Dette er veldig gøy!

Pinitchunky
Pinitchunky

YouTube er en veldig bra kanal for å lære seg strikking. Takk til alle dere som legger ut videoer av dette.

Å strikke er ikke så vanskelig som man tror..

Prøv deg frem og ikke vær redd for å gjøre feil. Det er slik man lærer. Begynn med noe enkelt som for eksempel et pledd (til baby) eller en gryteklut. Så er det bare å fortsette om du ser at dette er noe du liker. Personlig liker jeg best å strikke chunky luer med litt tykke strikkepinner.

Pinitchunky

Høsten er en perfekt tid å gjøre dette på. Lykke til!

For flere DIY, se her.

NB: Bildene er ikke for videre distribusjon.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Presse event for Stylein
Chunky strikke lue til store og små.

%d bloggere liker dette: