Chunky strikke lue til store og små.

Høsten er her og strikketøyet er tatt frem.

Pinitchunky
Pinitchunky

I det siste har jeg tatt frem strikketøyet, tent stearinlys, satt på radioen og satt meg godt til rette i sofaen. Jeg synes det er utrolig behagelig og terapeutisk å strikke. Man konsentrerer seg på en behagelig måte, og senker skuldrene.

Pinitchunky

For noen måneder siden ble jeg tante til en nydelig jente.

Det er helt fantastisk å bli tante. Jeg har en helt utrolig søster som har funnet seg en veldig snill mann. De fikk en liten jente for noen måneder siden, og jeg er i ekstase! Jeg elsker å skjemme henne bort med gaver, og særlig ting jeg lager selv. For meg er det mer sjarm å skape noe med sin egen kreativitet, samt at det gir meg så mye mer enn å bare gå i en butikk å kjøpe noe. Her om dagen fikk hun en liten lue jeg hadde strikket.

Pinitchunky
Mitt vakre tantebarn. Pleddet hun sitter på strikket jeg til min søsters babyshower. Bilde er tatt av min søster.

Det må sies at jeg ikke er en erfaren strikker, men jeg synes det er veldig gøy. Nå har jeg strikket flere luer, og noen har til og med bestilt lue fra meg. Dette er veldig gøy!

Pinitchunky
Pinitchunky

YouTube er en veldig bra kanal for å lære seg strikking. Takk til alle dere som legger ut videoer av dette.

Å strikke er ikke så vanskelig som man tror..

Prøv deg frem og ikke vær redd for å gjøre feil. Det er slik man lærer. Begynn med noe enkelt som for eksempel et pledd (til baby) eller en gryteklut. Så er det bare å fortsette om du ser at dette er noe du liker. Personlig liker jeg best å strikke chunky luer med litt tykke strikkepinner.

Pinitchunky

Høsten er en perfekt tid å gjøre dette på. Lykke til!

For flere DIY, se her.

NB: Bildene er ikke for videre distribusjon.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Presse event for Stylein
Chunky strikke lue til store og små.

%d bloggere liker dette: