The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self. Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working. What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Tips til hvordan du kan få det bedre.

Hvordan har jeg håndtert mine utfordringer?

Livet har ikke bare vært grått og trist. Min barndom var preget av mange interesser som jeg fikk muligheten til å gjøre. Jeg har jobbet i alle år, fått meg utdannelse, kjøpt leilighet og opplevd kjærlighetsforhold som har gjort meg både sterkere og mer bevisst på hva jeg ser etter i en partner.

Ha en hobby eller flere – mestringsfølelse gir motivasjon

Allerede da jeg var rundt 5 år begynte jeg å ri. Dette var en av mine største gleder i mange år fremover. Jeg var inkludert i et fantastisk miljø med mennesker som delte den samme interessen. Og hestene ble mine beste venner. Det å bli møtt med en slik sterk og ekte kjærlighet var noe som gav meg trygghet, jeg følte meg forstått og var aldri alene.

Kjærligheten fra dyr er noe av det vakreste som finnes. Jeg husker spesielt en shetlandsponni ved navn Sofus, som jeg tok meg av en lengre periode. Det var dager da jeg ikke hadde det så bra, hvor jeg dro til stallen for å være med Sofus. Han var glad i meg for den jeg var, han var min form for terapi uten at jeg skjønte det da. Jeg kunne sitte i paddocken på en sten og bare gråte. Da kom Sofus bort og dyttet hodet sitt mot meg. Akkurat som han skjønte at jeg var trist og trengte trøst. Han så meg. Jeg kjenner tårene presse på når jeg skriver dette. Han betydde så mye for meg de årene, og var min aller beste venn.

Pinittips

Man skal ikke undervurdere kjærligheten fra dyr, ei heller deres intelligens. Jeg forteller dette fordi det å ha nærheten til et dyr har betydd så mye for meg, og jeg tror virkelig det betyr mye for andre også.

Pinittips

Jeg holdt også på med teater hvor jeg kunne gå inn i en annen rolle og glemme alt annet. Jeg elsket å stå på scenen, underholde publikum og spesielt få de til å le. Det gav meg så mye glede og energi. Det gjør det fortsatt selv om jeg ikke spiller teater lengre. Man kan vel kalle meg for klovnen i vennegjengen. Jeg tror det fortsatt bor en liten skuespiller i meg, som jeg ikke skal gi slipp på.

Pinittips

Pinittips

Diagnosen har ikke vært en hindring for mine mål

Musikk har alltid vært en arena hvor jeg kan uttrykke mine følelser. Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, og hatt mange «konserter» for familien da jeg var liten. 2005 var året som skulle endre store deler av livet mitt. Fra å være en jente fra et lite tettsted til å plutselig bli kjent gjennom idol, var noe jeg ikke hadde forberedt meg på. Denne erfaringen skal jeg skrive et eget innlegg om fordi det påvirket meg på både godt og vondt. Poenget nå er at musikken har hjulpet meg gjennom tøffe perioder i livet, og er noe jeg fortsatt bruker som terapi.

Jeg har alltid hatt en jobb, og det har hjulpet meg med å ha rutiner og et miljø hvor jeg ikke var alene. Da jeg fylte 30 hadde jeg utdannet meg som barnehagelærer. Det å studere pedagogikk var for meg nesten som en åpenbaring. Jeg fikk enda mer forståelse og kunnskap om hvordan et barn blir påvirket av både miljø, omsorgspersoner og det å føle seg sett/ikke sett. Jeg kunne trekke inn min egen erfaring som barn og forstå mer av mine utfordringer og handlinger. Hadde det vært opp til meg ville jeg hatt pedagogikk som et pålagt fag på skolen.

Jeg mener det er viktig å ha en jobb å gå til, og ikke bare sitte hjemme uten noen mål og mening. Dog ikke alle føler seg klar for arbeidslivet, da bare det å kunne komme seg opp av sengen er en utfordring. Og det ser jeg, jeg har vært der selv. Det er en tid for alt. Meningen er å si hva som har hjulpet for meg, og det er ingen fasit på dette.

Pinittips

I 2015 kjøpte jeg min første leilighet. Det var så absolutt ikke lett slik markedet er nå. Allikevel fikk jeg det til, og jeg trives veldig godt i min «hule». Her har jeg kunnet bruke min kreative side, og hatt flere ulike DIY prosjekter. Prosessen med å ha en ide, gjennomføre den og få et resultat gir meg mye glede og en mestringsfølelse. Jeg får til noe!

Relasjoner er vanskelig. Hvordan er det nå i forhold til før?

Jeg har utfordringer når det kommer til relasjoner. Jeg har støtt på mye problematikk i forhold til dette. Mine oppfattelser av situasjoner og hva som blir sagt, vendes ofte til det negative. Det kværner med negative tanker i hodet mitt som ikke vil gi slipp. Dette er ekstremt slitsomt fordi jeg blir både lei meg, sliten og det tar over de gode tankene mine. Jeg kan bruke timer og noen ganger dager på å komme meg ut av denne onde sirkelen. Det siste året har jeg brukt mye tid på å forstå hvordan jeg skal klare å gi slipp på disse tankene, og ikke ta alt negativt. Jeg går til mentaliseringsbasert terapi både i gruppe og individuelt.

Pinittips

Dette har hjulpet meg masse. Både med å forstå mer av meg selv og mitt tankemønster, men også å se at man ikke er alene om å ha det slik. Det å høre andre fortelle om lignende utfordringer gir meg et bredere perspektiv på hvordan man kan sette seg inn i en annen persons emosjoner. Forstå at det ikke alltid er slik det oppfattes. Og kunne se seg selv bedre utenfra.

Hvordan kan jeg gi slipp på de negative emosjonene og ikke la det styre meg?

Det viktigste er å være åpen med de nærmeste rundt deg. Fortell dem hva dine utfordringer er slik at de både kan forstå deg og dine handlinger, samtidig få en bekreftelse på at det ikke alltid er slik du tror. Hvordan oppfattes en situasjon fra den andre parten? Det vet man ikke før man spør. Er du usikker, spør på en rolig og forståelig måte, slik at man slipper å la tankene ta overhånd.

Ikke bruk din energi på alle rundt deg. Bruk energien på mennesker som gir deg noe tilbake. Som ser deg for den du er, og gir deg det du trenger fra et vennskap/forhold. En du kan snakke med, en du stoler på, som ikke dømmer deg, og som lytter er viktig.

Pinittips

Vær bevisst på at ikke alt er som du oppfatter det. Prøv å legg vekk de negative tankene, og fokuser på noe positivt. Jeg vet det ikke er lett, men med tiden vil det bli lettere. Du «trener» opp hjernen din til å ikke la disse negative emosjonene ta overhånd. Gjør noe du liker. Finn deg en hobby som gir deg energi, som du mestrer. Gjør små endringer i din hverdag og vær stolt over at du klarte det! Ta en dag av gangen, og ring en du stoler på når du har det vanskelig. Husk at du ikke er alene, og at dette ikke er unormalt.

Om du føler for å snakke med en psykolog, finn en du føler kjemi med. Som gir deg den hjelpen du trenger. Få kunnskap om dine utfordringer og erkjenn at du har de.

Pinittips

Jeg kan skrive masse om dette, men velger å stoppe her. Det gir meg mye å skrive dette ned, samtidig som det tar veldig på min energi. Og nå merker jeg at jeg trenger en pause. Send meg gjerne en melding om du har noe på hjertet. Håper mine tips kan hjelpe deg noen steg på veien videre til et lykkeligere deg!

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 Comments
 • Charlotte
  oktober 8, 2018

  Veldig fint innlegg Andrea! 🙂 du er en sykt tøff jente, god til å lytte og en skikkelig moroklump! Veldig gøy å følge bloggen din!

  • Andrea
   oktober 8, 2018

   Takk min fine venn 🙂

 • Merri
  oktober 9, 2018

  Nok et fint innlegg! Klovnen vår <3

  • Andrea
   oktober 10, 2018

   Takk baby 💕

 • Sissel
  oktober 9, 2018

  Kjempefint skrevet, Andrea 🙂

  • Andrea
   oktober 10, 2018

   Takk, Sissel. Håper det kan hjelpe andre også ❣️

 • Bente
  oktober 9, 2018

  Mange kloke tanker,lykke til videre.

  • Andrea
   oktober 10, 2018

   Tusen takk, Bente 🙏🏻

Previous
Åpenhet om psykisk helse = normalisering
Tips til hvordan du kan få det bedre.

%d bloggere liker dette: