The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self. Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working. What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Tise og Det Nye lanserte #5itemschallenge

Et veldig bra initiativ.

Denne uken lanserte Tise og Det Nye et supert konsept kalt #5itemschallenge. Dette gikk ut på å plukke ut 5 plagg som skulle brukes i en hel uke. Undertøy, sko, jakker og annet tilbehør var ikke inkludert. De ville slå et slag for å utnytte det man har fremfor å heler skaffe seg noe nytt. Bra for miljøet og bra for deg.

 1. Sort bukse fra Cubus
 2. Rød bukse fra Zara
 3. Hvit genser fra Stylein
 4. Sort genser fra Boohoo
 5. Grå genser fra ukjent

Mange deltok i denne utfordringen og delte sine plagg på Instagram. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Linaberge på Instagram skrev noe veldig fint: «Det er helt greit å bruke det samme plagget! Det er ikke det som gir deg verdi og heller ikke det som gir deg din verdi! Vi skal ikke la andre definere oss, men se på oss selv som bra nok som vi er!»

En kreativ uke.

Min utfordring var å kunne bruke disse 5 plaggene uten at det ble den samme kombinasjonen i mer enn 1 dag. De første dagene gikk dette bra, men på slutten av uken måtte jeg være mer kreativ. Godt at tilbehør kan endre stilen og uttrykket.

Det var deilig å ikke måtte tenke så mye på hva man skulle ha på seg. Basisplaggene var allerede bestemt, og jeg kunne leke mer med tilbehøret rundt. Dette var en utrolig gøy utfordring og ikke minst gjorde det godt for lommeboken. Jeg tenkte ikke på å kjøpe meg noe nytt, og måtte bruke det jeg hadde. Jeg har fått ny inspirasjon til å kunne bruke det jeg allerede har i skapet, og se nye måter å bruke de klærne på. #5itemschallenge vil fortsette hos meg fremover.

Takk for inspirasjon og gode verdier.

Takk til Tise, Det Nye og Jenny Skavlan for denne fine utfordringen. Dere gjør en super jobb med å inspirere andre mennesker til å tenke mer på miljøet og hvordan vi sammen kan få en grønnere planet. Stå på videre.

Klikk her for å se mer om hva jeg gjør for en grønnere planet.

Følg meg gjerne på bloggen og få nyhetsbrev når det kommer nye innlegg, det er helt gratis.

Du kan også følge meg på:

Instagram

pinterest

Facebook

Twitter

Jeg har vært så heldig å få skrive et gjesteinnlegg til min venninne Linda. Følg henne på Instagram , Facebook og bloggen hennes electriclinda.net Her skriver hun alt du trenger å vite om tatoveringer, livet som mamma, diva og nerd. 

Pinittise

Foto tatt av Electriclinda

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
 • Electric Linda
  oktober 21, 2018

  Så fine antrekk 🙂 jeg blir inspirert!

  • Andrea
   oktober 21, 2018

   Takk vennen 🙂

Previous
Tips til hvordan du kan få det bedre.
Tise og Det Nye lanserte #5itemschallenge

%d bloggere liker dette: