The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self. Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working. What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Psykisk helse – 10 gode råd

Dette er hva jeg gjør for å bedre min psykiske helse

Pinitpsykisk
 1. Ikke forvent at andre skal gjøre deg glad. 

  Ikke prøv på å forandre andre mennesker rundt deg for at du skal få det bedre. Du må ha tro på deg selv for å kunne føle det du selv vil føle. Ikke gi andre mennesker makten til din lykke. Du må selv være den personen som kan gi deg dette privilegiet.

 2. Ikke fokuser på det du ikke har. 

  Det vil alltid være ting du vil ha som du ikke har, uavhengig av hvor mye du har. Du kan være mangemillionær og fortsatt føle at du ikke har nok, eller at du ikke har det du egentlig ønsker deg. Jo mer du tenker på det du ikke har, desto mer deprimert blir du. «Jeg har ikke en kjæreste, jeg har ikke nok sex, jeg har ikke nok penger, jeg har ikke stort nok hus, jeg har ikke bil, jeg har ikke utdannelse, jeg har ikke barn, jeg har ikke kroppen jeg vil ha…»

  Det er lett å tenke slik fordi vi lever i et samfunn hvor forbruket vårt stadig vokser. Presset om den perfekte kropp, hvordan man skal se ut osv., møter oss stadig  gjennom de ulike medie-plattformene som til enhver tid er med på å påvirke oss. Hva er egentlig normen for et lykkelig liv,  og hvem er det som definerer det for deg?  Fokuser heller på det du har! Har du rent vann, tak over hodet og mat – ja, da har du MYE. Du har mer enn mange andre mennesker her i verden. Du har god helse og noen som er glad i deg (hvem som helst, til og med et kjæledyr). Du er heldig. Fokuser på hva du har, så vil det du ikke har være mindre viktig.

 3. Ikke bry deg om hva andre mennesker mener om deg.

  Folk er for opptatt med å tenke på seg selv og sitt. Sjansen er tilstede for at andre ikke tenker på deg i det hele tatt, men er egentlig det så farlig?  De fleste mennesker er i dagens samfunn ofte mere opptatt av hva andre tenker om dem, slik at tiden til å tenke på andre er ikke tilstede. Det definerer ikke hvem du er, hva du skal føle eller gjøre. Ikke la andre påvirke deg negativt. Du er den du er, og fortsett med det. Ved å vise omtanke for andre, vil ikke bare de rundt deg føle seg bedre, men det vil også gjøre at du selv føler deg bedre – Be your true self!

 4. Ikke døm andre mennesker. 

  Vær så snill som du kan. Å dømme andre hele tiden kan være slitsomt, tar mye energi og kan være giftig mot sinn og kropp. Når du finner kjærlighet og omtanke for andre, vil nervesystemet ditt respondere på en slik måte at kroppen frigjør nok energi og gir deg ledig tanke kapasitet. Dette gjør at du kan bruke tankene på andre ting istedenfor.

 5. Ikke sammenlign deg selv eller ditt liv med andre. 

  Når vi sammenligner oss selv med andre er det første som forsvinner lykken fra livet ditt. En god psykisk helse forutsetter at vi har en aksepterende holdning til oss selv. For å få til dette må man lære seg å omfavne egne svakheter og akseptere disse. Sårbarhet er menneskelig og ikke en svakhet. Ofte føler man seg maktesløs når man grubler, for grubling er gjerne selvkritikk knyttet opp mot negative erfaringer fra livet. Hvem er det man sammenligner seg med, og er dette en reel sammenligning? Vi er selv ansvarlige for å virkelighets-sjekke de automatiske tankene, og spør deg selv hva du vil oppnå.

 6. Kom deg ut i frisk luft. 

  Bare det å gå seg en tur rundt kvartalet kan gjøre humøret lettere, og kontakt med naturen skaper ro i sjel og sinn. Mosjon gir deg bedre kroppsbevissthet, mestring, sosiale ferdigheter og psykisk helse. All aktivitet er bra, og bedre enn ingen aktivitet.

 7. Få kontakt med pusten din.

  Når man føler seg stresset, pust godt med maven. Store måltider og stress setter seg i solar plexus. Kroppsvevet strammer seg og pusten går ikke ned i maven. Kan du kjenne deg igjen i dette?

  Pinitpsykisk
 8. Spis deg frisk. 

  En ny studie fra Harvard School o Public Health viser svært tydelig den direkte sammenhengen mellom hva vi spiser og hvordan dette påvirker vår psykiske helse. Studien viste at om man spiser mat med høyt sukkerinnhold, hvitt mel, rødt kjøtt og smør var det mellom 29 og 41 % større sjanse for å kunne rammes av depresjon.

 9. Hva gjør deg glad? 

  Er det en hobby, interesse eller noe fra barndommen som vekker gode minner, som du ikke har gjort på mange år? Det er aldri for sent å gjenoppta en aktivitet eller interesse.

 10. Vær takknemlig.

  Det har vært flere studier som viser at effekten av det å vise takknemlighet, gir mange positive synergier, deriblant bedret psykisk helse.Når kjente du på takknemligheten sist, sa takk til noen eller uttrykte takknemlighet på andre måter? Å si takk er kanskje det enkleste å si, men vi må si det. Det gir oss en mulighet til å verdsette livet og menneskene i våre liv på en helt annen måte.

  Gode råd.

 • Start dagen ved at du hver morgen tenker over alt som du er takknemlig for. Det bevisstgjør det positive i livet ditt.
 • Takknemlighet kan være så mangt, og det er kanskje litt unorskt, men framsnakk andre. Ved å skryte av noen eller si noe pent om en annen person til andre, vil du kjenne at det gir deg en positiv følelse. Samtidig som at den du framsnakke vil føle takknemlighet tilbake. Som ordtaket sier; «som man sår, høster man».
 • Skriv gjerne ned 2 ting du er takknemlig for hver morgen, og 2 ting du er takknemlig for på kvelden. Dette er noe jeg selv gjør, som gir meg et innblikk på noe positivt som har skjedd meg gjennom dagen, og som jeg kan se tilbake på når jeg har en dårlig dag. Jeg kaller den for takknemlighets-boken.
 • Ved å være takknemlig vil du kjenne at ditt sinn på omgivelsene dine og verden vil endre seg. Det vil også endre på hjernen din sitt tankemønster. Ved å integrere takknemlighet i din egen hverdag vil du til stadighet oppdage nye ting å være takknemlig for.

Les mer om forskning rundt takknemlighet her.

Se gjerne flere innlegg jeg har skrevet om psykisk helse her.

Pinitpsykisk
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Tise og Det Nye lanserte #5itemschallenge
Psykisk helse – 10 gode råd

%d bloggere liker dette: