The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self.  Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working.  What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Tilbake til livet

Follow my blog with Bloglovin

Pinitme

Bli med på reisen sammen med oss

Min vakre og herlige venninne, Eline, har levd med ME (Myalgisk encefalopati) i 6 år. Dette er en nevroimmunologisk sykdom med mange kjennetegn. Noen av kjennetegnene er rask trettbarhet i muskulatur og sentralnervesystem etter minimal fysisk og mental anstrengelse. Det er også lang restitusjonstid for gjenvinning av muskelstyrke og intellektuell kapasitet. 

Nå er hun så heldig å få teste ut medisinsk laserbehandling spesifikt for dette. Det er Oslo Laserklinikk som har tilbudt seg å utføre denne behandlingen. Synnøve Eliassen skal behandle og møte Eline en gang i uken. Dette er både spennende og gøy å få være med på. Både Eline og jeg er takknemlige for denne muligheten, og vi skal dokumentere behandlingsprosessen både på bloggen og YouTube-kanalen min.

Pinitme

Hvordan virker medisinsk laserbehandling for ME?

En biologisk laser styrker immunsystemet og hjelper kroppen til å reparere seg selv. Laserlyset kan gi både en betennelsesdempende effekt og en healende effekt. Når man skal behandle ME må man jobbe med en healende effekt. Laseren hjelper cellen med å få ny energi til å jobbe.

Energien i cellen blir forkortet til ATP, som betyr Adenosintrifosfat. Om cellen går tom for denne energien, så dør den. ATP er en energi som er med på å styre kroppen. Den sørger for riktig spenning rundt cellen, så alle stoffene kan fraktes ut og inn.

Laserbehandling er et tillegg til trening og kosthold. Man stimulerer kroppen ved hjelp av laser for å få energi, og dermed også energi til å hjelpe seg selv. Kroppen får energi til å legge ut på en oppdagelsesferd for å gjenkjenne og fjerne plagene. Resultatet vil kunne være høyere energinivåer og en lettere tilværelse. Hele nøkkelen er at kroppen må bruke sine egne metoder for å kvitte seg med de plagene en har.

Hvordan fungerer cellene?

Hver celle er som en fabrikk. Cellekjernen er hovedkontoret og alle arbeiderne er ute i cellen. Det er bare celler med cellekjerne som kan utnytte energien fra laseren. Den røde blodcellen kan ikke utnytte energien fra laseren, for den har ingen cellekjerne. Den har som oppgave å frakte frem oksygen til cellen, noe som er livsviktig for cellens metabolisme (også kalt stoffskifte). Hver celle som har en cellekjerne får da energi fra laseren til å starte opp med å rydde vekk det som ikke skal være inni cellen.

Plagene til Eline fører til en immunsvikt. Kroppen klarer ikke stoffskifteprosessen, og da samler det seg væske i vevet og ting går galt. Click To Tweet

Skjoldbruskkjertelen produserer Tyroksin som er et stoffskiftehormon. Tyroksin blir fraktet rundt til alle celler i kroppen, og er med på å bestemme hvor mye energi cellen skal få bruke. Tyroksin styrer med andre ord stoffskiftet. Med laserbehandling får hjernen beskjed om at cellene har mer energi igjen, og trigges derfor til å «huske» riktig produksjon av hormoner for at stoffskiftet skal starte igjen.

Pin gjerne bildet for å lagre det på Pinterest ⬇️

Pinitme

Hva gjør medisinsk laserbehandling med cellene?

Immunsystemet skal kjenne igjen forandringen i kroppen som har kommet over tid. Det kan deles i to deler; B-celler er en hukommelsescelle eller en slags vaksine og T-celler skal kjenne igjen virus og fjerne dem etter å ha fått beskjed fra B-cellen. Med laseren blir én og én B-celle vekket opp, slik at kroppen starter prosessen med å gjenopprette seg selv igjen.

Hvor på kroppen blir behandlingen utført?

Hele kroppen styres av nerver. ME påvirker nervene negativt, og derfor må man behandle nervene i halsen, nakken og ansiktet. Behandlingen påvirker hele kommunikasjonen i kroppen. Kroppen til Eline vil jobbe 24/7 etter første behandling, derfor vil hun gå til Synnøve 1 gang i uken. Kroppen må ha en ukes pause for å få brukt den energien den har fått tilført, og ha mulighet til å bearbeide effektene fra behandlingen. Hvor mange behandlinger hun vil ha, kommer an på hvordan kroppen responderer.

Pinitme

Hva skal Eline spise?

Næringsstoffene i maten er våre byggestener. Eline må ha et variert kosthold. Dette er viktig for at kroppen skal bli frisk. Egg er bra å spise, for her får vi aminosyrer som hjelper kroppen å bygge seg opp. Eline kan godt være usunn noen ganger, men generelt spise sunt.

Klarer Eline å trene i denne prosessen?

Eline har vansker med å trene og bevege seg. Etter første behandling bør Eline ta det med ro de neste 2 – 3 dagene. Deretter bør hun begynne å bevege på seg. Bevegelse er viktig for å frakte rundt på aminosyrer, hormoner og oksygen i kroppen. Det å gå er veldig bra. Bena tilfører mest oksygen til kroppen. Det er også viktig å strekke ut og tøye kroppen etter trening. Synnøve har ingen tro på at man kan sitte stille og bli frisk.

Pinitme

Veien til et bedre liv

Synnøve håper Eline kan få et bedre liv, og begynne å være mer sosial. Eline føler seg nå veldig alene fordi hun ikke klarer å gjøre avtaler med noen. Hun må gjøre ting på sparket. Synnøve har tro på at Eline vil kunne begynne å gjøre avtaler igjen, Kroppen til Eline skal gjenkjenne plagene, og kroppen vet selv hva som skal til for å bli bedre. Eline selv sitter med svaret.

Pinitme
Alle oppturer og nedturer blir dokumentert, slik at dere vil få være med på hele prosessen og se hele spekteret av denne behandlingen. Click To Tweet

Det blir spennende å delta på Elines reise til et bedre liv. Hvordan oppleves det å få styrket immunsystemet? Kan medisinsk laser hjelpe mot ME?  Følg med både på bloggen og min YouTube-kanal, så vil dere få svar på dette, og om reisen ender slik vi håper på.

Pinitme

For mer informasjon om ME, klikk her. Vil du lese mer om psykisk helse, klikk her. Se Eline sin Instagram.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Previous
Psykisk helse – 10 gode råd
Tilbake til livet

%d bloggere liker dette: