Instagram has returned invalid data.

Mine tips – soverom med en bohemsk touch

Follow my blog with Bloglovin

Har du lyst til å fornye soverommet ditt, og gjøre det billigst mulig? Click To Tweet

Jeg er veldig glad i interiør og pyntegjenstander, og med årene har det samlet seg opp en hel del. Mye av dette er ting jeg har arvet, men noe er også kjøpt eller «perler» som andre har kastet. Jeg er veldig glad i den bohemske stilen, og liker å ha det koselig rundt meg. Nå som jeg eier leiligheten, har kreativiteten ingen grenser. Dog lommeboken har en grense, derfor liker jeg å gjøre alt selv og det billigst mulig!

Det å bo i en 2 roms på 29 kvadratmeter med mye ting, gjør at jeg må tenke kreativt for å utnytte plassen maksimalt. Heldigvis gjør en takhøyde på 3.40 det mulig å utnytte høyden, og soverommet har en hems som jeg bruker til oppbevaring av klær og bøker.

Pin gjerne bilde for å lagre det på Pinterest!↓↓↓

Pinitbohemsk touch

20 enkle tips til å fornye ditt soverom

 1. Flytt på pyntegjenstander og/eller møbler
 2. Bruk det du har fra før av, tenk annerledes og plasser det på nye måter
 3. Forny møbler ved hjelp av maling, eller trekk om en stol og gi den «nytt liv»
 4. Gå på loppemarked og finn skjulte skatter
 5. Se på finn.no om noe gis bort – den enes «søppel» den andres skatt
 6. Gi veggene en ny farge
 7. Skift ut dine gamle gardiner med noen nye, eller kanskje du vil ha persienner?
 8. Print ut bilder som du liker, og heng dem opp
 9. Har du allerede bilder på veggene? Hva med å organisere de på en ny måte
 10. Utnytt takhøyden om du har mulighet – her er mange muligheter
 11. Heng et gammelt kosteskaft eller en trestokk fra taket, og bruk det som klesheng, evnt som et smykkeoppheng
 12. Få ideer på Pinterest
 13. Rydd i klesskapet, organiser det og kanskje får du plass til å oppbevare andre ting der
 14. Har du en hems, utnytt plassen og gjør den til et bruks/oppbevaringssted
 15. Kan en lampe fra stuen få plass på soverommet og visa versa?
 16. Evnt skift ut lampeskjermen for å få et annet uttrykk
 17. Bruk naturmaterialer til å pynte med – kan til og med være gratis!
 18. Pynt med planter – kanskje kan du henge noen i taket?
 19. Heng opp et speil og få en større romfølelse
 20. Trekk om din gamle sengegavl, det er både enkelt og billig

Den enes «søppel» – den andres skatt.

Slik fikk jeg en bohemsk touch på soverommet.

Pinitbohemsk touch
Sengeteppet er fra Boohoo og lysslynge fra Clas Ohlson.
Pinit
Her har jeg malt et kosteskaft og hengt det i hemsen, slik at jeg fikk en ekstra klesstang. Bak gardinene er det hyller til klær og annen oppbevaring.

Se også: DIY

Pinit
Pynt opp med å henge frem en kjole eller annet du liker.
Pinitbohemsk touch
Stigen malte jeg hvit, og lagde et feste i veggen slik at den ikke opptar gulvplass.
Pinitbohemsk touch
Det samme feste lagde jeg opp til hemsen.
Pinitbohemsk touch

Dette flotte bordet fant jeg ved søppelkassene i bakgården. Jeg synes det var for fint til å kastes, så jeg vasket og pusset det. Nå har det fått nytt «liv» som nattbord. Trekassen er fra mormor og ble brukt som bruskasse før i tiden. Pynteteppet som henger på veggen er macramé arbeid, og blitt farget med te. Denne har jeg fått av mamma, som igjen fikk det av sin bestemor.

Pinitbohemsk touch
Sølv boksen er fra H&M, Buddaen fikk jeg i gave av en venninne, takknemlighetsboken og smykket er fra mamma.
Pinitbohemsk touch
Naturmaterialer gjør seg godt uansett hvilken stil man går for.
Pinitbohemsk touch
Drømmefangeren henger ved sengen, og vinduskarmen er pyntet med ulike gjenstander.
Pinitbohemsk touch
De minste putene er fra H&M. Jeg elsker å ha mange puter å pynte opp med i sengen. Det gir et koselig preg.

Håper dette gav deg inspirasjon for å få en bohemsk touch på soverommet. Hos meg er det som sagt mange ting, men allikevel synes jeg ikke det blir rotete. Kanskje du liker det enda mer minimalistisk? Dette er smak og behag. Gjør det til ditt eget. Det viktigste er at man føler en behagelig ro, da dette er stedet du skal finne roen for å kunne sove.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Tilbake til livet
Mine tips – soverom med en bohemsk touch

%d bloggere liker dette: