One of my favorite things to do is spending time with @electriclinda.life . We love taking pictures and being creative together. You can see more of this on my blog later today. Do you have some ideas for our next photo shoot? 📷🤔
⠀⠀
___________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•

One of my favorite things...

There’s something about a clean house, a clean room. It does wonders for the psyche. 🧚🏽‍♀️🧼
⠀⠀
___________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
#cleanhome #creativelife #creativityeveryday #designisinthedetails #seekinspirecreate #flowersmakemehappy #flowerstagramer #floweraddict #illustrationgram #homedecor #homeinspo #homedesign #interiorblog #myhomevibe #quietmind #gowithin #mindfulness #meditatedaily #houseplantclub #indoorjungle #plantlover #quoteoftheday #happiness #inspiring #ipreview via @preview.app #bohemianhome #bohemianstyle #apartmenttherapy #interior123

There’s something about a clean...

Look away from the criticism, and just do your thing ❣️🦋
⠀⠀
___________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
 #bloggerlife #bloggerstribe #bloglovin #bloggervibes #brandstrategist #brandingidentity #brandstorytelling #buildingbossladies #createlounge #livecolorfully #howihue #myunicornlife #creativity #creativemind #createeveryday #ootd #fblogger #outfitideas #styleblog #aboutalook #instaquote #dailyquotes #ipreview via @preview.app #velour #bohemianstyle #ownership #beyourselfie #havefun💋

Look away from the criticism,...

Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be 💫🌱 ⠀⠀
___________________________________
⠀⠀ #bloglovin #bloggerstribe #bloggerbabe #welovedaily #branddevelopment #brandinginspiration #entrepreneurspirit #hustlehard #solopreneur #startuplifestyle #successmindset #growthmindset #dontquityourdaydream #myunicornlife #happycolors #colorhunters #colorcrush #quietmind #peacewithin #liveinthenow #innerself #peacefulmind #photosinbetween #destinationphotographer #photographer #visualoflife #shootandshare #clickmagazine #ipreview via @preview.app

Accept what is, let go...

Finally I’m up and rolling again 🧘🏼‍♂️🧗🏼‍♀️🚲
⠀⠀
________________________________________
📷 by @electriclinda.life •
•
•
•
#intheflow #newenergy #workhard #oslo #norge #art_viral #art_we_inspire #bloggersofinstagram #bloggerlife #womenwithambition #womenwhowork #myunicornlife #doitfortheprocess #illustrationdaily #illustrations #lifestylebloggers #shootandshare #creativepreneur #clickmagazine #photographylife #ipreview via @preview.app

Finally I’m up and rolling...

Enjoy the little things 🌸💫🍀
⠀⠀
________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
 #bloggerstribe #bloggersgetsocial #bloggersdiaries #womenwithambition #createlounge #myunicornlife #livecolorfully #justbehue #dailydoseofcolor #creativehappylife #createyourhappy #creativebiz #floralstories #seeingthepretty #florallove #justbefloral #flowerphotography #blooms #flowersmakemehappy #illustraforlife #lifestyleblogger #reclaimthehappy #pursuepretty #lifeofaphotographer #inspiringquotes #lifequotes #motivation #qotd #oceansfamily #bohemian via @preview.app

Enjoy the little things 🌸💫🍀...

You either say how you feel and fuck it up, or you say nothing and let it fuck you up instead 🧘🏼‍♂️
⠀⠀
________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
#word #myweek #bloglovin #bloggerlife #bloggersgetsocial #womeninbiz #bosswoman #myunicornlife #livecolorfully #colorcrush #seekinspirecreate #creativecommunity #doitfortheprocess #outfitideas #ootd #styleblogger #ootdmagazine #floralarrangement #seeingthepretty #capturingcolour #florallove #epicgardening #illustrationdaily #darlingdaily #lifestyleinspo #nothingisordinary #personalblog #visualoflife #shootandshare #clickmagazine via @preview.app

You either say how you...

I loved this rustic bohemian feeling at the Gemyse restaurant in Copenhagen ✨🍀🦚🌱🌾
⠀⠀
________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
#bohemiandecor #diningroom #diningroomdecor #interiordesign #rusticdecor #rustic #indooroutdoorliving #indoorplants #bloglovin #bloggerlife #calledtocreate #creativelifehappylife #allthingsbotanical #flowergram #flowersofinstagram #blooooms #growyourownveggies #homegarden #interiorblog #interiorforinspo #interiorstyling #lifestyleblogger #livingwithplants #travelbloggers #aroundtheworldpix #travelpic #copenhagen #tivoli #vacation #gemyse via @preview.app

I loved this rustic bohemian...

Saturday - night fever 🕶⚡️
⠀⠀
____________________________________________
•
•
•
•
#saturday #bloglovin #savvyblogging #bloggersdiaries #bloggersofinstagram #colorcrush #myunicornlife #createeveryday #creativemind #doitfortheprocess #dancers #dancelikenooneiswatching #whatiworetoday #styleinspo #styleblog #aboutalook #fashionblogger #illustrationdaily #illustrationinspiration #jewelryaddict #jewelrydesign #lifestyleblog #lifestyleinspo #thatsdarling #stillswithstories #clickmagazine #photosinbetween #dailydoseofcolor #portraits_today #portraitmag via @preview.app

Saturday - night fever 🕶⚡️...

Inspiring decoration from @gemyse - urban garden restaurant in Copenhagen ✨ ⠀⠀
___________________________________________
⠀⠀
•
•
•
•
#copenhagen #denmark #København #gemyse #urban #inspiration #tivoli #bloglovin #bloggervibes #hellocolor #agameoftones #colorcolourlovers #calledtobecreative #creativecommunity #creativeminds #awesome_florals #floralstyling #seeingthepretty #eatlocal #growyourownveggies #clickmagazine #photosinbetween #destinationphotographer #mytinyatlas #bcctravel #ilovetravel #summerdays #summerholidays #summerlovin #summervibes via @preview.app

Inspiring decoration from @gemyse -...

Mine tips – soverom med en bohemsk touch

Jeg gjør deg oppmerksom på at dette innlegget kan inneholde reklamelinker. Det vil si at dersom du kjøper et produkt via en av disse linkene, kan jeg tjene prosenter uten at det koster deg noe ekstra. Dette er kjent som affiliate markedsføring. Takk for at du støtter meg og min blogg.

Follow my blog with Bloglovin

Har du lyst til å fornye soverommet ditt, og gjøre det billigst mulig? Click To Tweet

Jeg er veldig glad i interiør og pyntegjenstander, og med årene har det samlet seg opp en hel del. Mye av dette er ting jeg har arvet, men noe er også kjøpt eller «perler» som andre har kastet. Jeg er veldig glad i den bohemske stilen, og liker å ha det koselig rundt meg. Nå som jeg eier leiligheten, har kreativiteten ingen grenser. Dog lommeboken har en grense, derfor liker jeg å gjøre alt selv og det billigst mulig!

Det å bo i en 2 roms på 29 kvadratmeter med mye ting, gjør at jeg må tenke kreativt for å utnytte plassen maksimalt. Heldigvis gjør en takhøyde på 3.40 det mulig å utnytte høyden, og soverommet har en hems som jeg bruker til oppbevaring av klær og bøker.

Pin gjerne bilde for å lagre det på Pinterest!↓↓↓

Pinitbohemsk touch

20 enkle tips til å fornye ditt soverom

 1. Flytt på pyntegjenstander og/eller møbler
 2. Bruk det du har fra før av, tenk annerledes og plasser det på nye måter
 3. Forny møbler ved hjelp av maling, eller trekk om en stol og gi den «nytt liv»
 4. Gå på loppemarked og finn skjulte skatter
 5. Se på finn.no om noe gis bort – den enes «søppel» den andres skatt
 6. Gi veggene en ny farge
 7. Skift ut dine gamle gardiner med noen nye, eller kanskje du vil ha persienner?
 8. Print ut bilder som du liker, og heng dem opp
 9. Har du allerede bilder på veggene? Hva med å organisere de på en ny måte
 10. Utnytt takhøyden om du har mulighet – her er mange muligheter
 11. Heng et gammelt kosteskaft eller en trestokk fra taket, og bruk det som klesheng, evnt som et smykkeoppheng
 12. Få ideer på Pinterest
 13. Rydd i klesskapet, organiser det og kanskje får du plass til å oppbevare andre ting der
 14. Har du en hems, utnytt plassen og gjør den til et bruks/oppbevaringssted
 15. Kan en lampe fra stuen få plass på soverommet og visa versa?
 16. Evnt skift ut lampeskjermen for å få et annet uttrykk
 17. Bruk naturmaterialer til å pynte med – kan til og med være gratis!
 18. Pynt med planter – kanskje kan du henge noen i taket?
 19. Heng opp et speil og få en større romfølelse
 20. Trekk om din gamle sengegavl, det er både enkelt og billig

Den enes «søppel» – den andres skatt.

Slik fikk jeg en bohemsk touch på soverommet.

Pinitbohemsk touch
Sengeteppet er fra Boohoo og lysslynge fra Clas Ohlson.
Pinit
Her har jeg malt et kosteskaft og hengt det i hemsen, slik at jeg fikk en ekstra klesstang. Bak gardinene er det hyller til klær og annen oppbevaring.

Se også: DIY

Pinit
Pynt opp med å henge frem en kjole eller annet du liker.
Pinitbohemsk touch
Stigen malte jeg hvit, og lagde et feste i veggen slik at den ikke opptar gulvplass.
Pinitbohemsk touch
Det samme feste lagde jeg opp til hemsen.
Pinitbohemsk touch

Dette flotte bordet fant jeg ved søppelkassene i bakgården. Jeg synes det var for fint til å kastes, så jeg vasket og pusset det. Nå har det fått nytt «liv» som nattbord. Trekassen er fra mormor og ble brukt som bruskasse før i tiden. Pynteteppet som henger på veggen er macramé arbeid, og blitt farget med te. Denne har jeg fått av mamma, som igjen fikk det av sin bestemor.

Pinitbohemsk touch
Sølv boksen er fra H&M, Buddaen fikk jeg i gave av en venninne, takknemlighetsboken og smykket er fra mamma.
Pinitbohemsk touch
Naturmaterialer gjør seg godt uansett hvilken stil man går for.
Pinitbohemsk touch
Drømmefangeren henger ved sengen, og vinduskarmen er pyntet med ulike gjenstander.
Pinitbohemsk touch
De minste putene er fra H&M. Jeg elsker å ha mange puter å pynte opp med i sengen. Det gir et koselig preg.

Håper dette gav deg inspirasjon for å få en bohemsk touch på soverommet. Hos meg er det som sagt mange ting, men allikevel synes jeg ikke det blir rotete. Kanskje du liker det enda mer minimalistisk? Dette er smak og behag. Gjør det til ditt eget. Det viktigste er at man føler en behagelig ro, da dette er stedet du skal finne roen for å kunne sove.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Tilbake til livet
Mine tips – soverom med en bohemsk touch

%d bloggere liker dette: