The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self. Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working. What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Mine tips – soverom med en bohemsk touch

Follow my blog with Bloglovin

Har du lyst til å fornye soverommet ditt, og gjøre det billigst mulig? Click To Tweet

Jeg er veldig glad i interiør og pyntegjenstander, og med årene har det samlet seg opp en hel del. Mye av dette er ting jeg har arvet, men noe er også kjøpt eller «perler» som andre har kastet. Jeg er veldig glad i den bohemske stilen, og liker å ha det koselig rundt meg. Nå som jeg eier leiligheten, har kreativiteten ingen grenser. Dog lommeboken har en grense, derfor liker jeg å gjøre alt selv og det billigst mulig!

Det å bo i en 2 roms på 29 kvadratmeter med mye ting, gjør at jeg må tenke kreativt for å utnytte plassen maksimalt. Heldigvis gjør en takhøyde på 3.40 det mulig å utnytte høyden, og soverommet har en hems som jeg bruker til oppbevaring av klær og bøker.

Pin gjerne bilde for å lagre det på Pinterest!↓↓↓

Pinitbohemsk touch

20 enkle tips til å fornye ditt soverom

 1. Flytt på pyntegjenstander og/eller møbler
 2. Bruk det du har fra før av, tenk annerledes og plasser det på nye måter
 3. Forny møbler ved hjelp av maling, eller trekk om en stol og gi den «nytt liv»
 4. Gå på loppemarked og finn skjulte skatter
 5. Se på finn.no om noe gis bort – den enes «søppel» den andres skatt
 6. Gi veggene en ny farge
 7. Skift ut dine gamle gardiner med noen nye, eller kanskje du vil ha persienner?
 8. Print ut bilder som du liker, og heng dem opp
 9. Har du allerede bilder på veggene? Hva med å organisere de på en ny måte
 10. Utnytt takhøyden om du har mulighet – her er mange muligheter
 11. Heng et gammelt kosteskaft eller en trestokk fra taket, og bruk det som klesheng, evnt som et smykkeoppheng
 12. Få ideer på Pinterest
 13. Rydd i klesskapet, organiser det og kanskje får du plass til å oppbevare andre ting der
 14. Har du en hems, utnytt plassen og gjør den til et bruks/oppbevaringssted
 15. Kan en lampe fra stuen få plass på soverommet og visa versa?
 16. Evnt skift ut lampeskjermen for å få et annet uttrykk
 17. Bruk naturmaterialer til å pynte med – kan til og med være gratis!
 18. Pynt med planter – kanskje kan du henge noen i taket?
 19. Heng opp et speil og få en større romfølelse
 20. Trekk om din gamle sengegavl, det er både enkelt og billig

Den enes «søppel» – den andres skatt.

Slik fikk jeg en bohemsk touch på soverommet.

Pinitbohemsk touch
Sengeteppet er fra Boohoo og lysslynge fra Clas Ohlson.
Pinit
Her har jeg malt et kosteskaft og hengt det i hemsen, slik at jeg fikk en ekstra klesstang. Bak gardinene er det hyller til klær og annen oppbevaring.

Se også: DIY

Pinit
Pynt opp med å henge frem en kjole eller annet du liker.
Pinitbohemsk touch
Stigen malte jeg hvit, og lagde et feste i veggen slik at den ikke opptar gulvplass.
Pinitbohemsk touch
Det samme feste lagde jeg opp til hemsen.
Pinitbohemsk touch

Dette flotte bordet fant jeg ved søppelkassene i bakgården. Jeg synes det var for fint til å kastes, så jeg vasket og pusset det. Nå har det fått nytt «liv» som nattbord. Trekassen er fra mormor og ble brukt som bruskasse før i tiden. Pynteteppet som henger på veggen er macramé arbeid, og blitt farget med te. Denne har jeg fått av mamma, som igjen fikk det av sin bestemor.

Pinitbohemsk touch
Sølv boksen er fra H&M, Buddaen fikk jeg i gave av en venninne, takknemlighetsboken og smykket er fra mamma.
Pinitbohemsk touch
Naturmaterialer gjør seg godt uansett hvilken stil man går for.
Pinitbohemsk touch
Drømmefangeren henger ved sengen, og vinduskarmen er pyntet med ulike gjenstander.
Pinitbohemsk touch
De minste putene er fra H&M. Jeg elsker å ha mange puter å pynte opp med i sengen. Det gir et koselig preg.

Håper dette gav deg inspirasjon for å få en bohemsk touch på soverommet. Hos meg er det som sagt mange ting, men allikevel synes jeg ikke det blir rotete. Kanskje du liker det enda mer minimalistisk? Dette er smak og behag. Gjør det til ditt eget. Det viktigste er at man føler en behagelig ro, da dette er stedet du skal finne roen for å kunne sove.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Tilbake til livet
Mine tips – soverom med en bohemsk touch

%d bloggere liker dette: