The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self.  Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working.  What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Premiere på podcasten – Helt Mental

Hei alle sammen!

I dag lanserer jeg min første episode av podcasten – Helt Mental. Det lille mennesket og det store systemet. Click To Tweet

Dette er noe jeg har jobbet med lenge, og endelig kan den første episoden bli lyttet til. Dette er en podcast om psykisk helse, hvor jeg har ulike gjester i hver episode. Gjestene består av både fagpersoner og enkeltpersoner som har kunnskap og erfaring innenfor psykisk helse.

Pinitpodcasten

Den aller første episoden

I første episode vil dere høre mer om min historie sammen med psykolog Sigrid Ramdal. Her snakker vi om barndommen min, ulike traumer jeg har opplevd og diagnosen EUP. Sigrid er en fantastisk psykolog, som gjorde det lett og naturlig å kunne åpne meg om mine utfordringer.

Dere kan se lese mer om noe av Sigrid sitt arbeid her. Dette er en artikkel som Sigrid og Oda Høilund har skrevet, som handler om selvmordsforebygging.

Ikke gi opp

Jeg er både spent og redd for hvordan dette blir mottatt. Det å skulle gjøre alt selv er mye arbeid, men veldig lærerikt. Jeg har kontaktet mange fagpersoner, og det har ikke vært lett å få tak i gjester. Særlig når jeg ikke har hatt noen episoder å kunne henvise til. Allikevel lønner det seg å ikke gi opp. Nå er det 15 episoder som er planlagt, men jeg har troen på at det vil bli enda flere.

Det vil komme ut 1 episode annenhver onsdag, og i dag den 9 januar er premieren. Neste episode kommer ut 23 januar. Jeg setter pris på all støtte og deling fra dere! Det er viktige temaer som blir drøftet, og jeg håper å kunne nå ut til så mange som mulig. Så spre ordet, og del!

Tusen hjertelig takk til

Alle gjester som hittil har vært med å kunne gjøre dette mulig! Uten dere ville det ikke blitt noen podcast. Takk for at dere deler deres kunnskap og erfaring til lytterne. Takk for at dere er med å sette oppmerksomhet rundt psykisk helse og hvordan man blir møtt av helsevesenet på både godt og vondt.

Kunnskap er makt!

Takk til Ole som har hjulpet meg med å utforme ulike tekster. Du er en fantastisk og kreativ tekstforfatter, som gir meg så mye motivasjon og engasjement for mine ideer. Dine bekjentskap har gitt meg flere interessante gjester, og temaer som ikke har streifet mine tanker. Takk for støtten på denne reisen.

Takk til Norges flotteste og beste jazzmusiker, Trygve Seim! Et så raust og snilt menneske vokser ikke på trær. Jeg elsker jazz, og Trygve gav meg lov til å kunne bruke en av hans sanger til podcasten. Jeg valgte Kyrie, komponert av Andreas Utnem. Dere vil høre denne sangen i begynnelsen og slutten av hver episode. Den er blitt Helt Mental sin kjenningsmelodi, og jeg er veldig takknemlig for dette. Dere kan høre hele låten her.

Takk til min kreative og kunnskapsrike venninne, Linda Rodahl. Du har gjort denne reisen mye enklere, du hjelper meg med alle mine teknologiske spørsmål, utformet ulike design på mine plattformer, og ikke minst gitt meg den beste mikrofonen til opptak av episodene. Du er en flott motivator og virkelig en god venn som gir støtte til mine mange ideer. Dere kan følge Linda sin blogg her.

Takk til min gode venn, Petter som har vært med å utforme mange av episodene. Din kunnskap om psykisk helse og interesse innenfor forskning, har gitt denne podcasten er stort løft. Jeg elsker mennesker som er engasjerte og i tillegg kan fore meg med kunnskap.

Takk til min fine venninne, Cindy som kom på navnet Helt mental! Uten ditt forslag ville podcasten ha et helt annet navn.

Dere kan høre på podcasten gjennom disse linkene:

Podbean

Spotify

iTunes

Pinit

Les mer om min historie her.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Previous
Mine tips – soverom med en bohemsk touch
Premiere på podcasten – Helt Mental

%d bloggere liker dette: