Instagram has returned invalid data.

Premiere på dokumentaren – Livet med ME

I dag er første episode av «Livet med ME – Vi tester medisinsk laserbehandling» ute på Min YouTube kanal.

I denne episoden møter dere Eline som har levd med ME i 7 år. Nå skal hun teste medisinsk laserbehandling for å se om dette kan hjelpe kroppen hennes til å bli bedre. Click To Tweet

Hvordan vil kroppen reagere, og vil dette kunne hjelpe Eline tilbake til livet? Det er Synnøve Eliassen ved Oslo laserklinikk, avdeling Hamar som utfører behandlingen.

Dere kan lese mer om hvordan medisinsk laserbehandling fungerer her.

Liker du innlegget? Pin gjerne bilde til Pinterest ↓↓↓

Pinitmedisinsk laserbehandling

Se hva som skjer…

Det har vært utrolig gøy å lage denne videoen, og jeg gleder meg til fortsettelsen. I første episode ser dere mye av laserbehandlingen hvor Synnøve forklarer en del underveis. Dere vil etterhvert se flere reaksjoner både fra Eline etter behandling, men også fra familie og venner. Hva tenker de om en slik behandling, og har de troen?

Følg med på denne reisen fremover. Det kommer ut EN episode hver torsdag. Hør Eline sin historie om ME på Podcasten – Helt Mental. Den finnes på Spotify, Podbean, Podcastappen og iTunes. Den kommer onsdag 23 januar.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
YouTube debut
Premiere på dokumentaren – Livet med ME

%d bloggere liker dette: