The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self.  Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working.  What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Riga – tips til steder å besøke

Pin gjerne bildet ⇣⇣⇣

Pinit

Jeg var så heldig å få en weekend tur til Riga i julegave. Dette er en by jeg har hatt lyst til å dra til lenge – Byen med sin jugendstil som ligner på Ålesund.

Etter å ha vært VELDIG forsinket med flyet pga. masse snø, kom vi endelig frem 4 timer etter ordinær ankomst. Da var vi så sultne at det å skulle finne en restaurant var prioritet nummer 1. Etter å ha gått rundt i gamlebyen, fant vi St. Petrus. Den så innbydende ut, så vi bestemte oss for å spise der. GLAD var vi for det! Nydelig mat og flott service, dog prisene var ganske lik Norge. Så absolutt verdt det!

Pinitriga

Pinitriga
Hjemmelaget smør og brød.
Pinitriga
Sorte dumplings fylt med gjørs (fisk).
Pinitriga
Pinitriga
Deilig dessert

Spaday in Riga

Vi bodde på Wellton Riga Hotel & SPA  som ligger i gamlebyen. Det ligger veldig sentralt, og vi hadde ingen behov for å benytte oss av taxi eller kollektiv transport.

Dagen etter slappet vi av i spaet på hotellet. Her fikk jeg min første profesjonelle massasje, og det gjorde godt! «Winterpackage» innebar både peeling av hele kroppen, samt rygg, nakke og hode massasje. Etter massasjen følte jeg meg som en zombie resten av dagen, og kroppen var totalt avslappet.

Pinitriga
Pinitriga
Pinitriga

Vi spiste middag på hotellet denne dagen. Jeg hadde risotto med sopp. Selv om risottoen var bra, ble hele opplevelsen ødelagt da jeg fant et hår i maten min. Dette er noe av det ekleste jeg kan oppleve på restaurant, og matlysten stopper helt opp. Hit gikk vi ikke igjen…

Pinitriga
Kjipt å finne hår i maten, for risottoen var veldig god..

Kanskje verdens beste kaffe?

Jeg hadde hørt veldig mye bra om Miit Coffee. Fantastisk kaffe og deilig vegetarmat var ryktet om dette stedet. Det stemte! Deilig atmosfære med hipstere bak kaffemaskinene. Billig vegetar lunsj, hvor «all you can eat» var inkludert i prisen. Masse god mat som gjorde oss behagelig mette. Kaffen er noe av det BESTE jeg har smakt. Bare det er verdt turen hit 🙂

Pinitriga
Pinitriga
Kanskje den beste cappuccinoen jeg har smakt!
Pinitriga
Kreative detaljer

Nå var vi klare for å utforske Riga. Vi dro til Skyline Bar på Radisson Blu hotellet, hvor vi hadde utsikt over store deler av byen. Jeg anbefaler virkelig å dra hit, bare for å kunne få med seg utsikten! De hadde mange unike drinker å velge mellom. Etter en drink dro vi for å se hva Riga kunne by på av shoppingmuligheter.

Pinitriga

Det var masse fin arkitektur å se på. Jugendstilen er kjent i Riga, og det kan minne en del om Ålesund. Byen er fin med elven Daugava som renner igjennom. Siden vi hadde veldig dårlig vær, preget nok det inntrykket litt. Jeg kan se for meg at byen er enda finere når vinteren har smeltet og det grønne titter frem.

Pinitriga
Pinitriga
Den beryktede restaurant Bergs skal vi besøke neste gang.

Mio min Mio

Siste dagen hadde vi middag på et sted som hadde fått mange gode anmeldelser på nettet. De er kjente for sin saftige hamburger og lune atmosfære. Restauranten Mio er stedet! Interiøret er en miks av mange stiler. Eieren har gjort alt selv, til og med brodert på bestikklommene. Det var en lun atmosfære, med fantastisk service. Maten var upåklagelig. Vi delte carpaccio til forrett, som smeltet i munnen. Jeg dro på med den beryktede hamburgeren deres. Vi var storfornøyde etter måltidet! Her bør man virkelig ta turen om man er i Riga.

Pinitriga
Nydelig carpaccio til forrett.
Pinitriga
Mums!
Pinitriga

Håper disse tipsene faller i smak hos andre også. Riga bør oppleves. Kort reise med fly, og som regel mye billigere enn i Norge. Ølentusiast? Her finner du masse god og billig øl.

Se flere reisetips her.

Jeg har laget en YouTube video om Riga. Den kan du se her ⇣⇣⇣

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Premiere på dokumentaren – Livet med ME
Riga – tips til steder å besøke

%d bloggere liker dette: