Instagram has returned invalid data.

Helt Mental sine gjester hittil

Pinithelt mental

Nå er det 6 episoder ute, hvor jeg har hatt ulike gjester hver gang. Det er både fagpersoner og privatpersoner som snakker om psykisk helse.

I Helt Mental får gjestene mulighet til å kunne snakke fritt uten å bli avbrutt av neste spørsmål. Mitt mål er at samtalene skal være naturlige og at gjestene skal føle det trygt å kunne snakke om vanskelige og utfordrende temaer.  Click To Tweet

Dere kan følge Helt Mental på Instagram her, eller på Facebook her.

Hva kan man få ut av podkasten Helt Mental?

Ta del i menneskers ulike erfaringer tilknyttet psykisk helse, hvor du kan få tips og råd til dine utfordringer. Du er ikke alene! Få faglig kunnskap fra fagpersoner. En hjelp til både seg selv og pårørende. Være med på å normalisere psykisk helse. Hva er det som er bra med systemet slik det er i dag, og hva kan gjøres bedre?

Dere kan lese mer om Helt Mental her.

Pinithelt mental

Episode oversikt

I episode 1 hadde jeg besøk av psykolog Sigrid Ramdal. Vi snakket om mine utfordringer. Hvordan det er å leve med Emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse, traumer, mobbing, panikkangst og ensomhet.

I episode 2 hadde jeg besøk av Eline J Westrum som forteller om det å leve med ME. Hvordan hun fant ut av det, hva slags hjelp hun har fått, hva slags hjelp hun ikke har fått, ensomhet, overgrep og det å ikke ha et «vanlig» liv.

I episode 3 hadde jeg besøk av Lars Lyster fra RVTS Øst. Han forteller om ulike traumer, hva traumer er, hva slags behandlingsmetoder som finnes, hvordan det er å oppleve traumer som barn kontra voksen og hva slags endringer som kan gjøres for å få et bedre hjelpeapparat.

Pin gjerne bilde ⇣⇣⇣

Pinithelt mental

I episode 4 hadde jeg besøk av Petter Goldenburg som forteller hvordan det er å leve med ADD, hvordan oppveksten har vært, det å få en diagnose i en alder av 35, traumer og opplevelse av psykiatrien.

I episode 5 hadde jeg besøk av Thale Moen Lund som snakker om det å være født i feil kropp. Livet som barn, selvmordsforsøk, hvordan hun opplevde BUP som barn, og hvor hun er hen i dag.

I episode 6 hadde jeg besøk av psykiater og overlege Leif Roar Falkum. Han driver Ressursklinikken i Lillestrøm. Vi snakker om ADHD/ADD. Hva kjennetegner denne diagnosen, er det noe forskjell, hvordan utreder man en slik diagnose, hva slags behandlingsmetoder/medikamenter finnes, hva sier forskning om dette, hva tenker han om debatten/fokuset som har vært i det siste om ADHD og hva slags endringer som bør gjøres i systemet.

Spread the word

Dere kan høre Helt Mental her:


https://heltmental.podbean.com/

https://itunes.apple.com/no/podcast/helt-mental/id1448993955?l=nb&mt=2

Pinithelt mental
Legg deg godt til rette, og slapp av mens du hører på podkasten 🙂
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
  • […] Og takk til alle dere som hittil har lyttet på podkasten min. Nå runder jeg snart 1000 avspillinger, og det skal feires! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger som har kommet. Jeg setter utrolig stor pris på det. Godt å få bekreftet at man gjør noe bra, og at det faktisk kan hjelpe andre. Samt en stor takk til alle gjestene som har vært med hittil. Uten dere ville det ikke blitt noen podkast. Dere kan lese mer om podkasten Helt Mental her. […]

Previous
Siste episode av «Tilbake til livet»
Helt Mental sine gjester hittil

%d bloggere liker dette: