The last day of the @iwakening_training bootcamp ✨ Yesterday I felt really happy and strong. Suddenly at the end of the day, I just started crying and my ego self started to take control. I tried to tell myself that my thoughts were playing with me, but the sadness wouldn’t let go. Even though I embraced the feelings and tried to let it flow through me, it wouldn’t pass. Maybe my body and mind was so tired and wanted to escape, or this feelings had to come out so I could see the bigger picture. When I went home I felt better and managed to calm down. Today I’m more aware of what’s going on, but still there is a small struggle inside of me. I know this ego me is trying to hold me back, but I’m aware of this and that’s the beginning of my iWakening journey. I’m grateful that this journey is a struggle because it shows that I’m truly committed and open. Yes, it’s hard, but to work with yourself is difficult and challenging in any areas you do it. I choose to be open about this because I really believe in this process, and hopefully this can affect some curiosity to others. From the bottom of my heart I truly recommend this iWakening training to everyone. It’s gonna change your life to a better you, and make you connected to your true self. Love 💕

The last day of the...

Day 2 of iWakening bootcamp ✌️ Yesterday was so amazing. Even though it lasted for 12 hours, it felt shorter. I realized my core trauma and why my ego me was still a pattern in my life. It opened up my soul and the beginning of my true self. I’m so grateful for this journey and all the people who is involved. Can’t wait for what’s coming today and be even more connected to my soul. My energy was so high last night, which is unbelievable considering all the hours and commitment I went through. It was an amazing feeling. Thank you @samaya_behrens and @iwakening_training .Stay tuned for more updates. Love 💞

Day 2 of iWakening bootcamp...

I’m so excited for my first day of the iWakening spiritual bootcamp. My mind, heart and body is open to take in all the tools to become a better version of me. I believe that the more open you are, more light will come and the energy will grow, and you will feel more flow. I can’t wait to share this journey with you. I will keep you updated and tell you the changes I feel in this process. In the meantime have a super Friday morning, and I’m so thankful for each and everyone of you that follows me in my everyday life 💕🦋🙏🏻

I’m so excited for my...

I’m so grateful for the opportunity to be a part of the 3 - day iWakening spiritual bootcamp this weekend, and to be trained by world class energy alignment coach and life force awakening yoga teacher, @samaya_behrens . 
This will give me tools on a journey towards self - love and happiness, and to become the best version of myself. I will keep you updated these days, and give you a sneak peak of my journey. If you have any questions please DM me 😍 I wish you all an amazing day. Love 💕

I’m so grateful for the...

Happy birthday, Emma 💕 You are missed, but you will always live in my heart. Hope you have an amazing birthday party with your friends and that all your pain is gone now. Salute for you my dear, auguri 💫🎈🎊

Happy birthday, Emma 💕 You...

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such a beautiful day to be thankful and celebrate. I wish you all an awesome Monday 🦋

It’s my B-day 💃🎂🎈 Such...

"Time makes you bolder" 
Boom, it’s Saturday 💥 📷 by @electriclinda.life

"Time makes you bolder" Boom,...

It’s Friday and my flow has started early 🍀☕️ The morning routine is done and I’m thankful for a new day filled with good vibes. I always start the day early, writing down what I’m thankful for. Then I do my yoga which wake up my body and mind. So a cup of coffee and a shower. A bowl of yogurt filled with fruits and granola gives me energy to start working. What’s your morning routine? 🧚🏽‍♀️

It’s Friday and my flow...

I am so thankful to have been a part of the @iwakening_training. When i came to this 4 hours session I already felt more connected and in control of my life. At the same time this is a long process which I knew needed more understanding and hard work to accomplish. The tools that @samaya_behrens showed me is so valuable and something I will bring to my everyday life. In the beginning I was nervous and felt anxious, but at some point my body released this feelings and embraced the now. The safe environment let me unleash the pain and sorrow I had inside, caused by different trauma from the childhood and later on in my life. I started crying and let it all out. This was such a great feeling and something that needed to come out and be accepted. The result was releasing and a deeper connection to move forward. Thank you for giving me more understanding of my body, brain and heart. I will continue this journey with the iWakening team and Samaya. I truly recommend this to everyone. You will not regret understanding more of yourself and becoming the best version of you ♥️ 📷 by @electriclinda.life

I am so thankful to...

Today I’m preparing myself for the self-love talk & heart opening training. This is organized by @iwakening_training team on behalf of @samaya_behrens . It’s an introduction workshop from Samaya’s transformative “spiritual gym”, where you break through what is holding you back in life, awaken, heal and align with your fullest potential and highest purpose. You will learn how to build strong physical, mental, emotional and spiritual ‘muscles’ necessary to successfully manifest flow of health, wealth, healthy relationships and abundance on every level of your life. 
I’m so excited to join this training and experience new techniques to take with me on the journey of life ❣️ 📷 by @electriclinda.life

Today I’m preparing myself for...

Selvfølelse vs selvtillit

Pinitselvfølelse
kunj-parekh-392037-unsplash

Jeg vil hylle alle de som nå går til krig mot kroppspress og de influencerne som påvirker manges selvfølelse negativt. Å belyse komplekser som ikke tidligere var en del av bevisstheten vår, og fronte dette bredt på sosiale medier, vil ikke jeg si er verdiskapning i det hele tatt. Bortsett fra for dem som teller likes, shares og sponsorkroner.

Jeg blir både provosert og forbanna når slike mektige folk skal kunne gjøre hva enn de vil, uten at det får konsekvenser. Forstår de ikke hvor mange som ser opp til de? Forstår de ikke makten de har over gutter og jenters selvfølelse? Forstår de ikke at de er rollemodeller for veldig mange? Forstår de ikke at de er med på å skape et samfunn hvor flere og flere sliter psykisk?

Selvfølelsen blir sterkere når du:

 • setter grenser ovenfor andre
 • klarer å si nei
 • tar deg selv på alvor
 • gir deg selv omsorg
 • viser at du er sjef i ditt eget liv
 • viser økt selvrespekt
 • kan romme alle følelser knyttet til deg selv

Selvfølelsen blir dårligere når du:

 • ikke setter egne grenser
 • viser lite omsorg for deg selv
 • ikke tar deg selv på alvor
 • ender opp med skamfølelse fordi du ikke gir deg selv kjærlighet
 • tenker at du må prestere noe for å fortjene kjærlighet
 • overlater til andre å bedømme hvor verdig du er
Pinitselvfølelse

Selvtillit er ikke selvfølelse

Selvtillit handler enkelt forklart om hvor stor tillit du har til deg selv, når det kommer til å mestre forskjellige situasjoner i livet. Satt på spissen, handler det om hvor godt du opplever at du presterer i livet. Det handler om human doing, ikke så mye om human being.

Et godt måleinstrument for prestasjoner i livet har dessverre blitt likes, shares og sponsorvilje. Det sier derimot ikke noe om hvor god selvfølelse du har, som er en mye viktigere verdi å verne om. Det synes jeg dessverre at mange bloggere og influencere overser. På det verste går de til og med til krig mot seg selv og den dårlige selvfølelsen, og plastrer over det stadig mer åpne såret med en god selvtillit. Som likevel er bygget på overfladiske verdier som likes, shares og sponsorverdi.

Selvfølelse er ikke det samme som selvtillit Click To Tweet

Nok er nok!

Når man driver en bedrift så har man et ansvar! Man har et ansvar ovenfor de som gir bedriften næring. Man har et ansvar for hvordan bedriften fremstår og hvilke verdier den formidler – uavhengig av penger. Man har et ansvar for å skille mellom bedrift og privatliv – i den grad det er mulig. Og spesielt når privatlivet ditt med alle mulige utenkelige komplekser påvirker andre negativt.

Meningen med dette innlegget er ikke å gå til personangrep på noen, men å peke på det ansvaret influencere har, og hvordan de kan påvirke andres selvfølelse negativt.

Pinit
samantha-sophia-199598-unsplash

Misbruk av makt

For hva er egentlig budskapet her? Hvis du føler deg misfornøyd med noe på kroppen din, så er operasjon den beste løsningen?

MIND OPENER! Så enkelt er det ikke. Den permanente tryggheten og kjærligheten til seg selv vil aldri komme. Den vil bare forsvinne lenger ute av syne. Og jaget etter en ny operasjon eller å søke mot det «perfekte» vil komme igjen og igjen. Man er i en konstant krig mot seg selv, istedenfor å lære å elske seg selv. Og man blir aldri fornøyd.

Se Debatten på NRK i kveld hvor kroppspress og influenceres makt står i fokus. Dere kan lese mer om dette her.

Selvfølelsen kommer innenfra, og det er der jobben ligger. Det er der den permanente endringen vil kunne skje. Det er der du vil bli styrket som menneske og finne lykken i å være deg. Vi er gode nok som vi er.

God nok vs perfeksjon

Forstå meg riktig. Om noen vil operere seg, eller endre permanent på utseendet sitt, så skal ikke jeg sitte som en dommer og bestemme at dette skal du ikke gjøre. Vi gjør som vi vil. Poenget er at når mennesker med så mye påvirkningsmakt skaper et «positivt» fokus om at dette er løsningen, da er det noe som er virkelig galt! Jeg vil ikke sitte på gjerdet å se at de bryter ned mennesker mentalt med denne «åpenheten» – ofte kamuflert som en egoistisk jakt etter penger og ukritisk oppmerksomhet.

Det verste er at mange av disse influencerne fortsatt sliter med komplekser, tross operasjon etter operasjon. Noen går så langt at de til og med fjerner det de har puttet inn fordi de ikke er fornøyde allikevel. Hva forteller det oss? For å si det sånn: Ikke bare ble Michael Jackson til slutt seende ut som en zombie, men selvfølelsen hans må omtrent ha vært død.

Pinit
richard-felix-703919-unsplash

Perfeksjon eksisterer ikke

Veldig mange sliter med selvfølelsen. Og det tar ofte lang tid før den blir bra. Jeg har slitt selv, og gjør det nok fortsatt til en viss grad. MEN den har blitt bedre, og jeg er mye tryggere på meg selv. Jeg er stolt av den jeg er! Og det er en permanent følelse fordi jeg har jobbet innenfra.

Å krige mot seg selv, eller å elske seg selv Click To Tweet

Skal man dyrke det indre monsteret sitt, eller skal man prøve å temme det? Jeg velger å elske meg selv. Jeg velger å være fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg velger å få makt over mine tanker. Jeg velger å bli den beste utgaven av meg selv, og akseptere når jeg ikke er det. Jeg velger å jobbe hardt for min selvfølelse for det vil jeg aldri angre på!

Hat, hets og drapstrusler er på ingen måte akseptabelt. Uansett hvor uening eller provosert man blir. Det bør man holde seg for god for. Det er synd og skammelig at noen tyr til slike virkemidler. Vær konstruktiv og saklig.

Pinitselvfølelse
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Helt Mental sine gjester hittil
Selvfølelse vs selvtillit

%d bloggere liker dette: