Instagram has returned invalid data.

5 dokumentarer jeg anbefaler å se

Pinitdokumentarer

Jeg elsker dokumentarer! Det finnes utrolige mange, så her er et lite knippe av de jeg anbefaler å se.

Nå som jeg har vært syk de siste dagene, har det vært deilig å kunne se flere episoder etter hverandre. Jeg blir ganske avhengig når jeg først begynner. Selv om det har vært frustrerende å ligge inne når vårværet virkelig har dukket opp i Oslo. Jeg blir utrolig rastløs av å bare være hjemme og ligge på sofaen. Så i dag MÅ jeg komme meg litt ut!

Dirty John – Netflix

Drapet i Holmenkollen – Dplay

The Jinx – HBO

The dissappearance of Madeline McCann – Netflix

Leaving Neverland – NRK

Jeg håper noen av disse tipsene til dokumentarer faller i smak. Vil du ha tips til serier kan du se her.

Og takk til alle dere som hittil har lyttet på podkasten min. Nå runder jeg snart 1000 avspillinger, og det skal feires! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger som har kommet. Jeg setter utrolig stor pris på det. Godt å få bekreftet at man gjør noe bra, og at det faktisk kan hjelpe andre. Samt en stor takk til alle gjestene som har vært med hittil. Uten dere ville det ikke blitt noen podkast. Dere kan lese mer om podkasten Helt Mental her.

Dere kan høre podkasten her: https://heltmental.podbean.com/

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Previous
Selvfølelse vs selvtillit
5 dokumentarer jeg anbefaler å se

%d bloggere liker dette: