“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Mitt første foredrag på Oslo MET

Pinitforedrag
Det skulle ikke stå på at det manglet pizza denne kvelden 😉

Onsdag hadde jeg mitt aller første foredrag, og det var på fantastiske Oslo MET. Tenk at jeg etter så kort tid skulle få lov til å starte her, på storbyuniversitetet!

Kort tid etter mitt første intervju i Dagbladet, kontaktet Fagforbundet Ung meg. De hadde lest at jeg hadde et ønske om å kunne holde foredrag, og de syntes mine innlegg her på bloggen var midt i blinken for deres temakveld om psykisk helse på Oslo MET.

Selvfølgelig sa jeg JA

Jeg sa selvfølgelig ja til dette! Jeg er så takknemlig for å kunne være med på å normalisere psykisk helse, fortsette med åpenheten min som igjen kan hjelpe noen andre som har utfordringer. Å snakke om psykisk helse er viktig, slik at man kan finne bedre måter å både forebygge, behandle og hjelpe mennesker med ulike utfordringer som gir dårligere livskvalitet.

Pinitforedrag

Hvem andre deltok?

Fagforbundet Ung hadde også invitert DUS Oslo MET – Den Uavhengige Sosialrådgivningen som er drevet av sosionomstudenter under veiledning av lærere ved OsloMet og fagfolk ute i feltet.

Noen eksempler på hva DUS kan hjelpe deg med:
– Sende inn søknader og klager til NAV
– Være med deg til NAV og snakke med din saksbehandler
– Følge deg til ulike helsetjenester
– Finne ut om du eller noen du kjenner har innreiseforbud
– Bli med deg i møte med det offentlige hjelpeapparatet
– Finne ut hvilke rettigheter du har
– DUS kan også være en god samtalepartner hvis du trenger noen å snakke med

Pinitforedrag

I tillegg var det en panelsamtale hvor studentene kunne stille spørsmål. Her var det representanter fra Fagforbundet, Studentparlamentet, LO/NTL og meg.

Denne dagen var både lærerik, motiverende og gav absolutt mersmak på videre foredragsoppdrag. Det vil komme en liten filmsnutt av dette foredraget senere 🙂

Pinitforedrag

Trenger du en foredragsholder?

Et av mine mål er å kunne holde foredrag om psykisk helse, både på universiteter, men også i alle trinn på skolen. Og selvfølgelig andre arenaer hvor dette teamet er viktig.

Kontakt meg gjerne for booking av foredrag innenfor psykisk helse. Dere finner kontaktinformasjon her.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
5 dokumentarer jeg anbefaler å se
Mitt første foredrag på Oslo MET

%d bloggere liker dette: