Mitt første foredrag på Oslo MET

Pinitforedrag
Det skulle ikke stå på at det manglet pizza denne kvelden 😉

Onsdag hadde jeg mitt aller første foredrag, og det var på fantastiske Oslo MET. Tenk at jeg etter så kort tid skulle få lov til å starte her, på storbyuniversitetet!

Kort tid etter mitt første intervju i Dagbladet, kontaktet Fagforbundet Ung meg. De hadde lest at jeg hadde et ønske om å kunne holde foredrag, og de syntes mine innlegg her på bloggen var midt i blinken for deres temakveld om psykisk helse på Oslo MET.

Selvfølgelig sa jeg JA

Jeg sa selvfølgelig ja til dette! Jeg er så takknemlig for å kunne være med på å normalisere psykisk helse, fortsette med åpenheten min som igjen kan hjelpe noen andre som har utfordringer. Å snakke om psykisk helse er viktig, slik at man kan finne bedre måter å både forebygge, behandle og hjelpe mennesker med ulike utfordringer som gir dårligere livskvalitet.

Pinitforedrag

Hvem andre deltok?

Fagforbundet Ung hadde også invitert DUS Oslo MET – Den Uavhengige Sosialrådgivningen som er drevet av sosionomstudenter under veiledning av lærere ved OsloMet og fagfolk ute i feltet.

Noen eksempler på hva DUS kan hjelpe deg med:
– Sende inn søknader og klager til NAV
– Være med deg til NAV og snakke med din saksbehandler
– Følge deg til ulike helsetjenester
– Finne ut om du eller noen du kjenner har innreiseforbud
– Bli med deg i møte med det offentlige hjelpeapparatet
– Finne ut hvilke rettigheter du har
– DUS kan også være en god samtalepartner hvis du trenger noen å snakke med

Pinitforedrag

I tillegg var det en panelsamtale hvor studentene kunne stille spørsmål. Her var det representanter fra Fagforbundet, Studentparlamentet, LO/NTL og meg.

Denne dagen var både lærerik, motiverende og gav absolutt mersmak på videre foredragsoppdrag. Det vil komme en liten filmsnutt av dette foredraget senere 🙂

Pinitforedrag

Trenger du en foredragsholder?

Et av mine mål er å kunne holde foredrag om psykisk helse, både på universiteter, men også i alle trinn på skolen. Og selvfølgelig andre arenaer hvor dette teamet er viktig.

Kontakt meg gjerne for booking av foredrag innenfor psykisk helse. Dere finner kontaktinformasjon her.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
5 dokumentarer jeg anbefaler å se
Mitt første foredrag på Oslo MET

%d bloggere liker dette: