“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Linda, min inspirator, motivator og coach

Pinitlinda
Dette er for ca 15 år siden da vi lagde filmer før YouTube kom ut. Heldigvis er teknologien og vår kompetanse blitt mye bedre 😅Og ikke minst er utseende og klesstil blitt litt oppgradert med årene😂

Min hardtarbeidende og kreative venninne, Linda er en av de jeg ser opp til. Vi har kjent hverandre siden videregående, og allerede da elsket vi å ta bilder og lage videoer. Vi lagde musikkvideoer, filmet fester vi var på, og pranks som nok bare vi lo av 🙂 Uansett hva vi kunne finne på hadde vi det gøy, og var ikke redde for å gjøre det vi hadde lyst til. 15 år senere er vi like gira på dette.

Linda er nok mest kjent som en av Oslos beste tatovører (ivertfall i mine øyne). Hun har tatovert både Madcon, Stian Blipp, Mac Miller og mange flere. Dere kan se hennes historie om når hun møtte Mac Miller her.

Mer enn bare Electric Linda

Ikke bare er Linda en kjempeflink tatovør, hun er SÅ mye mer! Hun eier sitt eget tattoo studio (Attitude Tattoo Studio) med kjæresten, har en fantastisk YouTube kanal, blogg, aktiv på flere sosiale medier, ulike prosjekter som dere snart vil høre om, og i tillegg er hun mamma til to nydelige barn. At hun har tid til alt dette er helt utrolig! Hun er så dyktig i det hun gjør, og legger ned masse tid og arbeid for å utvikle seg og alltid gjøre det enda bedre.

Pinitlinda

Nå ble det masse skryt her, men hun betyr så mye for meg i det arbeidet jeg gjør, og hvordan min psykiske helse er. Jeg hadde ikke klart halvparten av det jeg har gjort hittil om det ikke hadde vært for henne. Hun er en av de som har gjort hverdagen min og synet på livet til noe bedre. Så takk, Linda! Du er min inspirator, motivator og coach for mine lidenskaper. Du får meg til å ha tro på meg selv, slik at jeg faktisk tørr å satse på det jeg elsker å gjøre.

En titt på noe av det vi har gjort sammen

I det siste har vi lekt oss med kameraet og her kan dere se noe av det vi har gjort sammen.

Pinitlinda
Pinit
Photo taken with Focos
Pinit
Pinitlinda
Pinit
Pinitlinda
Pinit
Pinit
Pinitlinda
Pinit
Pinitlinda
Pinit

Vi skal fortsette med det vi synes er gøy og vi har allerede flere ideer til nye prosjekter. Stay tuned 😉 Dere kan se flere photoshoots her. Kom gjerne med forslag til locations, temaer, eller andre ideer som dere kunne tenke dere å se oss gjøre sammen. Følg med på Pinterest hvor jeg finner mye av min inspirasjon. Hva er din passion og deler du den med noen?

Vil du vite hvilke programmer/apper jeg bruker for å planlegge og redigere bilder? Jeg kan godt lage et innlegg om dette hvis dere vil det??

Peace & Love 💞

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Erfaringskonsulent – en viktig jobb
Linda, min inspirator, motivator og coach

%d bloggere liker dette: