“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

3 ting jeg har kjøpt for sommeren

Pinit3 ting

Jeg pleier ikke å shoppe så mye. Både fordi det er bra for lommeboken og jeg prøver å være strukturert og flink med økonomien, men også fordi det er bra for miljøet!

Noen ganger er det ikke alltid like lett å holde seg, og det er jo deilig å krydre klesskapet mitt innimellom. Jeg har ikke gått helt bananas, men fått meg 3 ting som jeg er veldig fornøyd med.

Sneakers fra ARKK

Jeg elsker hvite sko på sommeren, men problemet er at jeg bruker det så masse at de ofte blir veldig fort slitt. Derfor klarte jeg ikke å snu ryggen til da jeg så disse kule sneakersene i København. Og jeg digger det danske merket ARKK. Disse skoene passer til alt, og den glitrende effekten gjør det lille ekstra. Må prøve å ikke bruke de så mye at de blir slitt med en gang. Det hjelper å vaske de ofte med såpe som er ment for hvite sko. Jeg bruker Crep cure, som du kan finne på Urban.

Pinit3 ting

Velour veske fra Replay

Jeg elsker vesker, og da jeg så denne fine grønnfargen på et vareprøvesalg, klarte jeg ikke dy meg. Heldigvis var prisen så bra, at det gikk fint i forhold til budsjettet.

Pinit
Pinit3 ting

Sporty jakke fra Zara

Denne sporty jakken så jeg på Zara da jeg skulle finne gave til tantebarnet mitt. Digger fargene og det tynne, glatte stoffet. De hadde matchende bukser til også, men jeg nøyde meg med bare jakken.

Pinit3 ting
Pinit

Nå kan sommeren komme

Dette var mine 3 ting jeg har kjøpt for sommeren. Jeg er kjempefornøyd! Nå skal det bli en stund til neste gang jeg handler klær. Jeg har ganske mye allerede, men er man kreativ med det man allerede har, får man en følelse av at det er «nytt». Miks plagg du ikke har mikset før, bruk det på andre måter eller sy om til noe annet. Her er Jenny Skavlan veldig flink til å gi tips og råd. Les mer om 5 Items Challenge og hvordan jeg brukte 5 plagg på en uke.

Tenkte å lage en YouTube video av hvordan fornye klærne du allerede har. Er det interesse for dette? 🙂

Ønsker dere en deilig start på uken.

Peace & Love 💕

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Linda, min inspirator, motivator og coach
3 ting jeg har kjøpt for sommeren

%d bloggere liker dette: