“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Lag din egen skohylle

Posted on

Hvordan lage en enkel skohylle på en billig måte? Dette er hvordan jeg gjorde det, og jeg må innrømme at jeg er ganske fornøyd.

Jeg har lenge sett en treplate i trappegangen hvor jeg bor. Den har stått der en god stund, noe som indikerte at ingen ville ha den. Siden jeg er glad i gjenbruk og DIY, bestemte jeg meg for å bruke denne treplaten til noe. Den er nok blitt brukt til kjøkkenbenk tidligere, noe som var helt perfekt siden min kjøkkenbenk er helt lik. Jeg liker at materialer og farger går igjen i leiligheten, så dette var perfekt!

Pinitskohylle

Orden i kaoset

Jeg fant ut at en skohylle var noe jeg manglet, og det var så absolutt ikke orden i «skoseksjonen» min. Dog nå skulle det bli det. Jeg delte platen i to etter å ha målt hvor bred jeg burde ha den. Det gjorde jeg ved å sette skopar oppå, slik at jeg så den var bred nok til å lage to hyller ut av.

Pinit

Deretter streket jeg opp der hvor jeg skulle kutte, og brukte deretter en elektrisk sag. Siden platen ikke var altfor tykk var det greit å bruke det. Så dro jeg ned på Billakkspesialisten som jeg alltid pleier, og kjøpte sandpapir. Det er alltid så god service der, og de kjenner meg godt da jeg alltid henvender meg til de når jeg skal fikse noe.

Pinit

Så pusset jeg vekk fliser slik at alle sider ble glatt. Deretter oljet jeg inn platene med nøytral matolje. Dette for å få en litt mørkere farge på treverket, samt en glattere overflate. Om matolje er det beste vet jeg ikke, men det funker for meg.

Pinit

Jeg kjøpte hylle støtte og skruer på Clas Ohlson som skulle tåle vekten av både platen og flere sko, men også passe i størrelsen til platene. Jeg hadde målt opp platene før jeg dro, slik at de visste hva jeg trengte. Skruene var både vanlige til selve platen, men også mollyplugg som danner en rosett på innsiden av veggen. Dette gjør at hyllen henger stødig og holder imot. Forhør deg om hvilken størrelse du bør bruke i forhold til hvor tykk veggen er. Jeg måtte borre hull i veggen før jeg kunne sette inn mollypluggene. Jeg festet også hylle støtten på platene før jeg festet de til veggen.

En ny og fin skohylle

Pinitskohylle

Og slik ble det endelige resultatet. Håper dette kan inspirere til å lage din egen skohylle. Det er både enkelt og billig. Ikke minst ekstra stats når man har gjort det selv 🙂 Se mer om DIY og andre tips til hjemmet her.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
3 ting jeg har kjøpt for sommeren
Lag din egen skohylle

%d bloggere liker dette: