“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

iWakening – en sjelfull reise

Dette bør alle prøve! Spirituell eller ei, dette er noe alle kan gjøre på sin måte og i sitt tempo. Ingen vil vel angre på å få mer kontakt med seg selv og bli den beste utgaven av seg selv? iWakening har forandret livet mitt, og dette vil jeg dele med dere.

PinitiWakening
Magisk tilværelse på Bali Spiritual Bootcamp

Hva er iWakening?

iWakening er en metode som gir deg de redskapene du trenger til å mestre ditt eget liv på alle plan. Når du oppnår Life Mastery vil du våkne mer og mer til deg selv, ditt sanne autentiske uttrykk. iWakening inviterer deg til å legge ut på en spennende oppvåknings reise. En helhetlig reise som omfavner og utvikler både kropp, sinn og bevissthet. iWakening bruker mange ulike metoder og verktøy for å støtte din transformasjons-prosess på alle områder i livet. Metodene er både nye og tradisjonelle, jobber dyptgående og er enkelt å integrere i eget liv.

iWakening har som hovedfokus på å etablere et trygt og støttende rom. Dette er nødvendig for at du skal klare å bryte gjennom begrensinger, helbrede og transformere det som ikke tjener deg lengre. iWakening gir deg tryggheten du trenger for å kunne oppleve deg selv på nye måter, og i nye landskap slik at du skal kunne utfolde mer av det som egentlig er deg!

PinitiWakening
Vakre Samaya Behrens

Nå lever de drømmen sin

Samaya Behrens startet iWakening med sin kjæreste Tekano. Samaya har omfattende bakgrunn innen meditasjon, pusteteknikker, kosthold og ernæring, forskjellige former for kroppsarbeid, befriende dans og Kundalini Yoga. Hun har mer enn 20 års erfaring i åndelig arbeid og helhetlig filosofi. Hun jobber med Chi Nei Tsang organ massasje, Life Coaching og Vibrational Medicine Healing. Samaya har utviklet et 5-Stegs treningsprogram for bevisstheten. Gjennom denne treningen lærer du hvordan bevisstheten opererer og hvordan du kan bryte ut av dine begrensninger for å vekke ditt ”sanne jeg”. Med de riktige redskapene, den nødvendige forståelsen, støtten og innsikten, åpner du for å leve livet i tråd med ditt fulle potensial.

Tekano har 15 års erfaring innen bevegelseskunst, kampsport og ulike former for energibruk samt bevissthetstrening. Nå lever de drømmen sin for å hjelpe mennesker med å transformere livet! Å berøre så mange hjerter som mulig, slik at flere og flere mennesker kan integrere kropp, sinn og sjel og leve ut sitt autentiske uttrykk.

PinitiWakening
Fra Spiritual Bootcamp på Bali, april 2019

Dere kan lese mer om iWakening på deres hjemmeside.

«Vår visjon er å berøre så mange hjerter som mulig og inspirere mennesker til å dykke ned i den fantastiske reisen med å bevege bevisstheten fra betinget tenkning og oppførsel, mot ekte autentisk uttrykk. Å være i enhet med det rene hjertet av sjelen og bli den beste versjonen av dem selv.«

Bootcamp – 3 intense dager

Jeg er så takknemlig for å ha deltatt på iWakening sin 3 dagers bootcamp. Jeg hadde veldig lite kunnskap om hva jeg skulle begi meg ut på, men hadde gjort meg opp noen tanker og forventninger. Jeg visste at jeg skulle få ulike verktøy som ville hjelpe meg til å få mer kontakt med meg selv, og slippe ut ulike traumer og følelser som har vært der lenge. Jeg var allerede i en omfattende jobb med å endre mitt tankemønster og bli en bedre utgave av meg selv. Så dette kom på et perfekt tidspunkt hvor prosessen allerede var i gang, og en åpenhet for nye måter å jobbe med seg selv på. 

Pinit

Under de ulike øvelsene opplevde jeg mer kontakt med pusten og hjertet mitt. Det er utrolig hva pusten kan gjøre med kroppen din. I en av meditasjonene ble hele kroppen nummen og det prikket over alt. Jeg var tilstede her og nå og kjente på både sinne, tristhet og glede som jeg uttrykte gjennom brøl, gråt og latter. Det var utrolig befriende å kunne føle seg trygg på å uttrykke seg såpass personlig i en gruppe. Energien som var i rommet gjorde at jeg ikke ble sjenert eller redd for å uttrykke det jeg følte for.

Hva endret seg hos meg?

Første dagen hadde jeg smerter i korsryggen, noe som jeg har hatt i flere år. Etter den siste meditasjonen hvor jeg lot kroppen bevege seg slik den ville, ble plutselig denne smerten borte. Jeg kunne gjøre ulike yogaøvelser som jeg har slitt med tidligere, og ikke føle noe ubehag. Hvor fantastisk er ikke det?

Det jeg ikke hadde forventet var å se hva slags styrke som faktisk bodde i meg, og hvor mye kontakt jeg fikk med hjertet og kropp på så kort tid. Jeg hadde flere åpenbaringer underveis, og forstod de typiske begrensende tanke- og adferdsmønstrene jeg hadde tatt med meg fra barndommen av.

Pinit

Jeg merket at pusten min ble friere og roligere, og jeg pustet plutselig på en annen måte enn tidligere. Nå er det mer flyt, ikke noe trykk i brystet og jeg puster mer fra magen. Jeg har blitt mer stødig i meg selv, hvis det gir mening?

Jeg fikk også utrolig mye energi fra disse dagene, selv om kroppen var sliten etter 3 dager med intens jobb med seg selv. Vi holdt på i 12 timer hver dag, og allikevel strålte jeg og følte meg mer levende enn jeg har gjort på lenge. Til og med pupillene mine var utvidet, akkurat som jeg var i en rus. Og det var jeg jo, bare at dette var en naturlig rus som kom av min egen pust.

Nå har det gått 3 uker og i løpet av denne tiden har jeg verken hatt angst eller panikkangst. Dette er et aldri så lite mirakel, og jeg har aldri gått såpass lenge uten symptomer, siden angsten dukket opp i livet mitt. Dette er utrolig deilig og jeg er veldig takknemlig for å oppleve så stor forskjell på så kort tid. Dere kan lese mer om min reise med iWakening her.

Pinit

Tusen takk Samaya og iWakening

Verktøyene Samaya har vist meg er så verdifulle og jeg bruker de hver eneste dag. Jeg har sluppet ut ulike traumer og følelser som har sittet der lenge. Dette var nødvendig for å kunne komme videre og bli den beste utgaven av meg selv. Jeg aksepterer hele meg, jeg forstår meg selv bedre og ser hvordan jeg har brukt de samme mønstrene år etter år. Jeg ser mennesker, meg selv og verden på en annen måte. Behovet for kjærlighet er ikke det samme, for hjertet mitt gir meg all den kjærligheten jeg trenger. Takk Samaya, for at jeg nå forstår mer av min kropp, sinn og hjerte. At jeg har mer kontakt med min rene sjel, og ikke minst elsker og aksepterer alt ved meg selv. Se mer om Self Love og mine erfaringer om psykisk helse her.

PinitiWakening
Ser ikke dette fristende ut?

Kan dette være noe for deg?

Resultatet av Life Mastery er at du begynner å stå i egen kraft og bli mer nysgjerrig på hva akkurat ditt liv handler om. Du vil begynne å ta sunne og bevisste valg som gir vekst og ekspansjon og gjennom dette begynne å leve den beste versjonen av deg selv i selv kjærlighet og glede.

iWakening arrangerer Spiritual Bootcamp på Bali den 18 – 24 oktober i år. Frist for påmelding er 15 august. Du kan melde deg på her. Jeg anbefaler deg å sjekke dette ut. Følg gjerne iWakening på facebook og Instagram.

Her kan dere få et innblikk på hva som kan vente deg på Bali
PinitiWakening
Fra Spiritual Bootcamp på Bali, april 2019
PinitiWakening
Fra Spiritual Bootcamp på Bali, april 2019
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Previous
Lag din egen skohylle
iWakening – en sjelfull reise

%d bloggere liker dette: