Instagram has returned invalid data.

Microblading på et profesjonelt nivå

Er du en av de som sminker brynene dine fordi du ikke er helt fornøyd med fasongen på de? Jeg også, men det var før jeg møtte Dylan. Jeg har alltid hatt en del hår på brynene mine, allikevel har de ikke vært helt slik jeg kunne tenke meg. Jeg har alltid fylt inn med sminke slik at jeg fikk den formen jeg likte.

For noen år tilbake hørte jeg om microblading som er en påtegning av tynne hårstrå med en slags tatoverings penn. Det gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn brynpudder og blyant. Dette er en kjempepopulær skjønnhetstrend som flere og flere benytter seg av. Og det ville jeg prøve også!

Pinit
Slik så brynene mine ut når jeg sminket de.

Research på microblading er viktig

Det er mange som utfører microblading, og det er lett å finne salonger på google, Instagram eller andre sosiale medier. Det betyr ikke at alle er like flinke og man kan risikere å ende opp med bryn man ikke er fornøyd med. Noe som ikke er like gøy når microblading er en form for tatovering som varer i flere år. I værste fall kan det bli infeksjon. Jeg har gjort microblading hos 2 forskjellige klinikker, som har resultert i ulike farger og teknikker. Derfor har jeg ikke vært helt fornøyd, og fortsatt med å fylle inn med sminke. Jeg fikk heller ikke det autentiske utseendet av tynne hårstrå. Grunnen er at det finnes ulike måter å gjøre microblading på og fordi jeg var på 2 ulike klinikker, uten å ta med meg erfaringene fra den ene klinikken til den andre.

It´s all about the brows

Aria Dylan har over 15 års erfaring som øyenbrynsartist i UK, og i mai 2013 startet han Dylan Studio i Oslo. Her fokuseres det bare på øyenbryn og ikke noe annet. Det resulterer i en optimal kompetanse og erfaring, og en passion som blir dyrket på sitt beste. Derfor er Dylan så utrolig dyktig, og i mine øyne den beste i sitt fag!

«Jeg brenner for å skape estetiske øyenbryn som vil passe hvert individ som kommer til meg.»

Jeg hadde hørt om Dylan fra flere, og har fulgt han på Instagram lenge. En ting er at før og etter bildene viser et unikt talent, men også kunnskapen og holdningen til en skreddersydd behandling hvor personlighet, ansiktsstruktur og hudtone blir tatt hensyn til. Han utfører aldri en behandling uten en konsultasjon, hvor dine forventninger og ønsker blir hørt. Og en ærlig tilbakemelding på hva som er mulig å gjennomføre.

Pinitmicroblading
Pinitmicroblading
Pinitmicroblading
Pinitmicroblading

Etter konsultasjonen med Dylan følte jeg meg trygg på valget mitt. Det at jeg allerede hadde gjort microblading hos noen andre, ville selvfølgelig påvirke resultatet. Dette var Dylan ærlig på, og jeg kunne ikke forvente et like bra resultat som jeg ville fått om jeg hadde startet prosessen hos han i utgangspunktet. Jeg har nå hatt to behandlinger hos Dylan, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Fasongen er blitt mye bedre, det autentiske uttrykket av hårstrå er kommet frem og fargen ble slik jeg ville. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Dylan Studio til alle som vil gjøre microblading. Dere kan lese mer om de ulike behandlingene Dylan Studio gjør, og se flere tilbakemeldinger fra andre kunder her.

Pinit
Slik så brynene mine ut uten noe sminke og med microblading fra 2 ulike klinikker, gjort for noen år siden.
PinitEr du en av de som sminker brynene dine fordi du ikke er helt fornøyd med fasongen på de? Jeg også, men det var før jeg møtte Dylan. Microblading er blitt..
Slik så de ut etter 1 behandling.
Pinit
Tusen takk Dylan, du er en talentfull øyenbrynsartist og en flott person.

Dylan Studio kommer til Fredrikstad! Den 31 august 2019 vil Dylan Studio åpne enda en salong, denne gangen i Fredrikstad. Adressen er kirkebrygga 4 – 6 i 1 etasje.

Se gjerne mitt siste innlegg om min spirituelle reise som har endret livet mitt.

Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
iWakening – en sjelfull reise
Microblading på et profesjonelt nivå

%d bloggere liker dette: