Topp 6 dokumentarer jeg anbefaler

Pinittopp 6 dokumentarer

Er du i tvil om hva slags dokumentar du skal se? Her er mine topp 6 dokumentarer jeg anbefaler. Her finner du alt fra konspirasjonsteorier, drapssaker og personlige historier. Dokumentarer er både spennende, lærerikt og provoserende. Og ikke minst basert på sannheter som gjør det ekstra interessant.

Mine topp 6 dokumentarer

Konspirasjonsteorier

❤︎ The Family – Netflix. Her møter du journalist Jeff Sharlet som forteller om den gangen han bodde på Ivanwald, en bolig bare for menn. Her oppdager han The Family og deres troskap til Jesus – og makten de har over verden. 

❤︎ Bob Lazar – area 51 & flying saucers – Netflix. For flere tiår siden gjorde Bob Lazar verden oppmerksom på Area 51. Nå er han tilbake for å fortelle om teknologien han jobbet med som innebar aliens og flyvende tallerkner. Den Amerikanske regjeringen vil ha hans stillhet om dette, men det stopper ikke Bob Lazar. 

❤︎ Unacknowledged – an expose of the worlds greatest secret – Netflix. UFO ekspert Dr. Steven Greer intervjuer vitner og presenterer hemmeligstemplede dokumenter som handler om eksistensen av utenomjordiske. 

Drapssaker

❤︎ Arboga saken – NRK. Dette er en svensk dokumentarserie som følger Johanna Möller. Eksmannen til Johanna drukner. Foreldrene blir knivstukket i sommerhuset deres. Er Johanna en kaldblodig morder med et iskaldt sinn? 

Personlige historier

❤︎ Silvana – väck mig när ni vaknat – NRK. En svensk dokumentar som følger rapperen Silvana Imam. Hun har tatt Skandinavia med storm. Feministikonet Silvana belyser utfordringer i samfunnet. Hva fører merkelappen «sterk kvinne» med seg? 

Og til slutt (uten trailer da jeg ikke fant det). Se serien her. 

 ❤︎ NRK serien Innafor: Min onkel torpedoen. Onkelen til Ane har vært en beryktet torpedo og voldsmann. Hva skjer når Ane møter sin onkel og prøver å finne ut av hans kriminelle tankegang? 

Da håper jeg du fikk noen tips til en eller flere dokumentarer å se. Det kommer flere tips til både TV serier og filmer jeg liker veldig snart. Du kan se flere tips til dokumentarer her, og TV serier her. 

Pinittopp 6 dokumentarer
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Microblading på et profesjonelt nivå
Topp 6 dokumentarer jeg anbefaler

%d bloggere liker dette: