“When you finally find her, I hope you know it. I hope you realize what it is you have, and not only after it’s gone. I have no sympathy for the person who held the door open for her, as she was leaving. Once she’s gone, she’s gone for good. And once she’s through, so are you. I hope you listen when she’s distant, and know that sometimes there is no right answer. There’s only you, and her, and maybe all she needs is an aggressive kiss and your time. Don’t miss these moments and opportunities. This world is full of thieves, ready to steal her from you. Put her above everyone by building her up. Build her up, and give her all of you to stand upon. Until she’s standing so tall, she wouldn’t, in her wildest dreams, think anyone else can show her what you have. It’s not romantic. It’s work. And when you finally find her, I hope you know it - nothing worth having is free. You only deserve what you earn” - @j.raymond

“When you finally find her,...

Sssssssssaturday 🐍

Sssssssssaturday 🐍

I’m so lucky to be a part of @thehumanaspect and the world’s first life experience library. To share my life experience was emotional but also very liberating. I’m so honored and grateful to be a part of this platform. Thank you @jimmywesterheim for making me feel so safe and comfortable while recording this. It’s not easy to open up to a complete stranger and be vulnerable, but you made it easy and natural. This is one of the many talents I’ve seen in you in the days I’ve got to know you. You should be proud of what you have achieved. This is so helpful for others and normalize mental health all over the world. So we don’t feel ashamed over the challenges we had or have, and be more comfortable to open up so we can find help and realize that we are not alone. Your story can have a positively impact on another persons life. Wich is so valuable. So thank you to everyone who is a part of this 🙏 You can see more of @thehumanaspect on their homepage. I will let you know when my story is out 💞💫

I’m so lucky to be...

Slow, steady and mindful is the way to go – if the goal is the journey itself 🐌💞💫

Slow, steady and mindful is...

Life is calling you to live and express yourself freely. Embrace yourself and don’t be afraid to be who you truly are. You are enough. The world needs your authentic self. Be you. Be alive. Shine. Don’t limit yourself. Create your magic and spread your light - @lukasnotes

Life is calling you to...

Be a duck and don’t duck if something comes towards you. Embrace it, feel it and accept it. Grow and expand your awareness by taking the challenge! Be proud and feel the strength grow within you. The unknown is a good thing 🦆💫💞

Be a duck and don’t...

Sorting out life one load at a time 🧺😅 ______________________________________________

Throwback from the photo shoot with my boss lady @electriclinda.life 💞

Sorting out life one load...

Sunday quote: “Animals, like us, are living souls. They are not things. They are not objects. Neither are they human. Yet they mourn. They love. They dance. They suffer. They know the peaks and chasms of being.” – Gary Kowalski 💞🐒

Sunday quote: “Animals, like us,...

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the most of this day. LAUGH, LOVE, PLAY, LEARN, LIVE, DREAM. Just be HAPPY 💞🦋 ___________________________________________
📸 By @electriclinda.life

Happy Saturday 🧚🏽‍♀️ Make the...

I belong to NATURE. I MOVE with NATURE. I LOVE NATURE. I am NATURE. So be it 💞🦋🧚🏽‍♀️ ___________________________________________

Do you want to live your full potential and be more connected to your true self? @iwakening_training can give you the tools. Go to the link in their bio to see more about the Spiritual Bootcamp in Bali from 18 - 24 October.

I belong to NATURE. I...

Topp 6 dokumentarer jeg anbefaler

Pinittopp 6 dokumentarer

Er du i tvil om hva slags dokumentar du skal se? Her er mine topp 6 dokumentarer jeg anbefaler. Her finner du alt fra konspirasjonsteorier, drapssaker og personlige historier. Dokumentarer er både spennende, lærerikt og provoserende. Og ikke minst basert på sannheter som gjør det ekstra interessant.

Mine topp 6 dokumentarer

Konspirasjonsteorier

❤︎ The Family – Netflix. Her møter du journalist Jeff Sharlet som forteller om den gangen han bodde på Ivanwald, en bolig bare for menn. Her oppdager han The Family og deres troskap til Jesus – og makten de har over verden. 

❤︎ Bob Lazar – area 51 & flying saucers – Netflix. For flere tiår siden gjorde Bob Lazar verden oppmerksom på Area 51. Nå er han tilbake for å fortelle om teknologien han jobbet med som innebar aliens og flyvende tallerkner. Den Amerikanske regjeringen vil ha hans stillhet om dette, men det stopper ikke Bob Lazar. 

❤︎ Unacknowledged – an expose of the worlds greatest secret – Netflix. UFO ekspert Dr. Steven Greer intervjuer vitner og presenterer hemmeligstemplede dokumenter som handler om eksistensen av utenomjordiske. 

Drapssaker

❤︎ Arboga saken – NRK. Dette er en svensk dokumentarserie som følger Johanna Möller. Eksmannen til Johanna drukner. Foreldrene blir knivstukket i sommerhuset deres. Er Johanna en kaldblodig morder med et iskaldt sinn? 

Personlige historier

❤︎ Silvana – väck mig när ni vaknat – NRK. En svensk dokumentar som følger rapperen Silvana Imam. Hun har tatt Skandinavia med storm. Feministikonet Silvana belyser utfordringer i samfunnet. Hva fører merkelappen «sterk kvinne» med seg? 

Og til slutt (uten trailer da jeg ikke fant det). Se serien her. 

 ❤︎ NRK serien Innafor: Min onkel torpedoen. Onkelen til Ane har vært en beryktet torpedo og voldsmann. Hva skjer når Ane møter sin onkel og prøver å finne ut av hans kriminelle tankegang? 

Da håper jeg du fikk noen tips til en eller flere dokumentarer å se. Det kommer flere tips til både TV serier og filmer jeg liker veldig snart. Du kan se flere tips til dokumentarer her, og TV serier her. 

Pinittopp 6 dokumentarer
Har du spørsmål, så still dem gjerne her. Takk for at du besøkte bloggen min i dag. Med ønske om en fin dag videre. Ta vare på hverandre.
signature

Legg gjerne igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

No Comments Yet.

Previous
Microblading på et profesjonelt nivå
Topp 6 dokumentarer jeg anbefaler

%d bloggere liker dette: