Jeg pleier ikke å shoppe så mye. Både fordi det er bra for lommeboken og jeg prøver å være strukturert og flink med økonomien, men også fordi det er bra for miljøet!

Noen ganger er det ikke alltid like lett å holde seg, og det er jo deilig å krydre klesskapet mitt innimellom. Jeg har ikke gått helt bananas, men fått meg 3 ting som jeg er veldig fornøyd med.

3 ting

Sneakers fra ARKK

Jeg elsker hvite sko på sommeren, men problemet er at jeg bruker det så masse at de ofte blir veldig fort slitt. Derfor klarte jeg ikke å snu ryggen til da jeg så disse kule sneakersene i København. Og jeg digger det danske merket ARKK. Disse skoene passer til alt, og den glitrende effekten gjør det lille ekstra. Må prøve å ikke bruke de så mye at de blir slitt med en gang. Det hjelper å vaske de ofte med såpe som er ment for hvite sko. Jeg bruker Crep cure, som du kan finne på Urban.

3 ting

Velour veske fra Replay

Jeg elsker vesker, og da jeg så denne fine grønnfargen på et vareprøvesalg, klarte jeg ikke dy meg. Heldigvis var prisen så bra, at det gikk fint i forhold til budsjettet.

Sporty jakke fra Zara

Denne sporty jakken så jeg på Zara da jeg skulle finne gave til tantebarnet mitt. Digger fargene og det tynne, glatte stoffet. De hadde matchende bukser til også, men jeg nøyde meg med bare jakken.

Nå kan sommeren komme

Dette var mine 3 ting jeg har kjøpt for sommeren. Jeg er kjempefornøyd! Nå skal det bli en stund til neste gang jeg handler klær. Jeg har ganske mye allerede, men er man kreativ med det man allerede har, får man en følelse av at det er “nytt”. Miks plagg du ikke har mikset før, bruk det på andre måter eller sy om til noe annet. Her er Jenny Skavlan veldig flink til å gi tips og råd. Les mer om 5 Items Challenge og hvordan jeg brukte 5 plagg på en uke.

Tenkte å lage en YouTube video av hvordan fornye klærne du allerede har. Er det interesse for dette? 🙂

Ønsker dere en deilig start på uken.

Peace & Love 💕

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.