Jeg elsker dokumentarer! Det finnes utrolige mange, så her er et lite knippe av de jeg anbefaler å se.

Nå som jeg har vært syk de siste dagene, har det vært deilig å kunne se flere episoder etter hverandre. Jeg blir ganske avhengig når jeg først begynner. Selv om det har vært frustrerende å ligge inne når vårværet virkelig har dukket opp i Oslo. Jeg blir utrolig rastløs av å bare være hjemme og ligge på sofaen. Så i dag MÅ jeg komme meg litt ut!

Dirty John – Netflix

Drapet i Holmenkollen – Dplay

The Jinx – HBO

The dissappearance of Madeline McCann – Netflix

Leaving Neverland – NRK

Jeg håper noen av disse tipsene til dokumentarer faller i smak. Vil du ha tips til serier kan du se her.

Og takk til alle dere som hittil har lyttet på podkasten min. Nå runder jeg snart 1000 avspillinger, og det skal feires! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger som har kommet. Jeg setter utrolig stor pris på det. Godt å få bekreftet at man gjør noe bra, og at det faktisk kan hjelpe andre. Samt en stor takk til alle gjestene som har vært med hittil. Uten dere ville det ikke blitt noen podkast. Dere kan lese mer om podkasten Helt Mental her.

Dere kan høre podkasten her: https://heltmental.podbean.com/

2 Responses

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.