Blogg

KATEGORIER

HELHETSTERAPI

Helhetsterapi for meg betyr at hele mennesket blir sett, slik at alle aspekter ved en selv blir ivaretatt. For meg finnes det flere former for terapi, og disse tilnærmingene deler jeg med dere. Dette gir meg bedre innsikt og forståelse i både meg selv, og hva det faktisk vil si å se hele mennesket.

INSPIRASJON

Liker du å lage ting selv, er kreativ og elsker DIY? Har du interesse for klær og tilbehør? Eller kanskje du trenger tips til TV-serier og filmer? Da bør du sjekke ut kategorien, INSPIRASJON. Her viser jeg hva jeg liker, hva som inspirerer meg og ulike DIY prosjekter.

REISETIPS

Trenger du tips til steder å reise? Jeg deler av mine reiser, og hva som er spennende å gjøre.

EGENPLEIE

Her kan du se hva jeg gjør for å ta vare på meg selv og kroppen min. Alt i fra ansiktsmasker, vippeserum og microblading, til ulike rutiner. Yoga & meditasjon er en del av hverdagen, og hver morgen dusjer jeg i iskaldt vann.

Tusen takk for at du besøker bloggen min. Kjærlig hilsen