Høsten er her og strikketøyet er tatt frem.

I det siste har jeg tatt frem strikketøyet, tent stearinlys, satt på radioen og satt meg godt til rette i sofaen. Jeg synes det er utrolig behagelig og terapeutisk å strikke. Man konsentrerer seg på en behagelig måte, og senker skuldrene.

chunky

For noen måneder siden ble jeg tante til en nydelig jente.

Det er helt fantastisk å bli tante. Jeg har en helt utrolig søster som har funnet seg en veldig snill mann. De fikk en liten jente for noen måneder siden, og jeg er i ekstase! Jeg elsker å skjemme henne bort med gaver, og særlig ting jeg lager selv. For meg er det mer sjarm å skape noe med sin egen kreativitet, samt at det gir meg så mye mer enn å bare gå i en butikk å kjøpe noe. Her om dagen fikk hun en liten lue jeg hadde strikket.

chunky
Mitt vakre tantebarn. Pleddet hun sitter på strikket jeg til min søsters babyshower. Bilde er tatt av min søster.

Det må sies at jeg ikke er en erfaren strikker, men jeg synes det er veldig gøy. Nå har jeg strikket flere luer, og noen har til og med bestilt lue fra meg. Dette er veldig gøy!

YouTube er en veldig bra kanal for å lære seg strikking. Takk til alle dere som legger ut videoer av dette.

Å strikke er ikke så vanskelig som man tror..

Prøv deg frem og ikke vær redd for å gjøre feil. Det er slik man lærer. Begynn med noe enkelt som for eksempel et pledd (til baby) eller en gryteklut. Så er det bare å fortsette om du ser at dette er noe du liker. Personlig liker jeg best å strikke chunky luer med litt tykke strikkepinner. Høsten er en perfekt tid å gjøre dette på. Lykke til! For mer inspirasjon klikk her.

NB: Bildene er ikke for videre distribusjon.

chunky

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.