Annonse//

Jeg har lenge ønsket å freshe opp badet mitt, men tenkt at det ville bli utfordrende og dyrt om jeg skulle skifte flisene. Heldigvis er det mulig å male baderomsflisene dine, noe som kan være en fin midlertidig løsning. Dette bestemte jeg meg for å prøve ut, og det uten hjelp fra en handy mann. 

Dog jeg ikke har en handy mann hjemme, så er jeg nabo med Billakkspesialisten på St. Hanshaugen. Her bugner det av handy menn, med masse kunnskap om oppussing til både hjemmet, bilen og båten. Denne farvehandelen har eksistert i nesten 100 år, så her vet de hva de driver med. Personlig ønsker jeg å støtte lokale og enkeltstående bedrifter i et hav av store kjedefirmaer, som ikke alltid yter like god service, kunnskap eller kvalitet. 

Billakkspesialisten gav meg alt av utstyr som jeg trengte for å pusse opp badet mitt, og jeg er dem evig takknemlig for dette! Så ønsker du å pusse opp badet ditt? Vel, da kan du få noen enkle tips til det her. Jeg har laget en liten video av hele prosessen, og håper det kan være til inspirasjon for å pusse opp ditt eget bad. Dette er ikke vanskelig, og når jeg klarer det, så kan du også! 🙂 

Sharing is caring

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: