ERFARINGSKONSULENT

2020-04-12T17:22:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

SNART KAN DU BOOKE 1:1 SAMTALE

Vil du føle deg sett og hørt av noen som har lang erfaring med både egne og andres utfordringer? Føler du at du kunne trengt et nytt perspektiv og en tydelig vei videre? Jeg tilbyr nettbaserte 1:1 samtaler, hvor jeg gir hjelp, råd, motivasjon og støtte. Jeg er utdannet pedagog, men mest av alt et menneske med erfaringer. Jeg inviterer deg til et trygt rom, hvor du vil bli møtt med empati og forståelse.

Jeg har selv tatt den lange veien via åpenhet, forståelse, strategier og oppblomstring, og jeg har vært vitne til veldig mange andres reiser. Selv om min største lidenskap er å hjelpe andre, betyr ikke dette nødvendigvis at jeg kan hjelpe deg med alt. Derfor samarbeider jeg med ulike flotte mennesker og fagpersoner som jeg kan henvise til, hvis det viser seg å være behov for det.


Treffer noe av dette deg? Da kan det være at vi bør snakke sammen.

Lider du av tvangshandlinger? Ønsker du å gi slipp på skam? Hender det at du blir grepet av angst? Er du uvanlig nedstemt, utmattet og trøtt? Ønsker du å gi slipp på en vanskelig fortid? Føler du at det er stressende å være sosial? Sliter du med å skape gode relasjoner hvor du også tar vare på deg selv? Føler du at du ikke er autentisk og ikke utnytter potensialet ditt? Er det vanskelig å navigere etter gode verdier?

Har du problemer med å uttrykke deg og bearbeide følelser? Trenger du hjelp til å koble av fra stress og uro? Er du drevet av bitterhet, men ønsker å være drevet av kjærlighet? Har du et dårlig kosthold, men synes at det er vanskelig å bryte rutiner? Har du lyst til å endre kurs, men mangler selvtillit og selvdisiplin? Ønsker du å skape ditt eget liv istedenfor å være en passasjer?


TRYGGE SAMTALER

KARTLEGGING

STRATEGIER

Jeg tilbyr et trygt rom, slik at du kan åpne deg med dine innerste tanker og følelser. Jeg vil møte deg med kjærlighet og forståelse, slik at skam ikke lenger vil blokkere fremgangen din. Hos meg vil du bli respektert, hørt og sett – uansett hva du forteller og hvordan du forteller det. Åpenhet er verdi, sårbarhet er styrke og å be om hjelp er en seier. Du kan også være trygg på at alt som skjer i dette samtalerommet er kun mellom deg og meg.

Noe av det vanskeligste som finnes, er å se hele seg selv og alle faktorene som påvirker en som menneske. Jeg hjelper deg med å se hele bildet, og deretter å prioritere hva du bør fokusere på. Hvilke områder trenger umiddelbar oppmerksomhet? Sammen kan vi lete etter årsaker som gir flere svar på stegene fremover. Først handler det om å etablere klarsyn, så tar vi tak i det som ikke lenger tjener deg. Deretter kan vi se på kortsiktige og langsiktige grep som til sammen blir en reise mot mer av det gode, mindre av det vonde

Klarsyn har lite verdi uten strategier. Med en blanding av delmål, langsiktige mål og prosessmål, blir veien mye lettere. Vi er ulike mennesker med ulike historier, og trenger derfor ulike verktøy og strategier for å utvikle oss. Derfor tilpasses hvert steg i prosessen deg som et unikt menneske. Det handler om å se hvordan alt i livet ditt påvirker deg, og hvordan ditt eget samspill mellom hode, kropp og hjerte skal koordineres.


SNART KAN DU bestillE time

Følg med på Helt Mental Instagram hvor du kan være med i trekningen av EN gratis 1:1 time med meg, i uke 15. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet her, så er du automatisk med i trekningen. Jeg trekker 4 vinnere på lørdag 4 april.