Velkommen til ErfaringsPortalen

Hva det er

ErfaringsPortalen er et trygt sted å være, hvor du kan dele dine utfordringer og erfaringer med andre medlemmer. Du har tilgang på ulike verktøy og metoder som kan hjelpe deg på veien videre.

Hvem er det for?

Dette er for alle som ønsker hjelp, inspirasjon og motivasjon til en bedre hverdag. Har du utfordringer i livet og føler du trenger tips og råd. Står du fast og ikke vet hvor du skal begynne. Om du føler deg ensom og trenger noen å snakke  med.

Hvor er du?

Om du føler deg alene med dine utfordringer, er usikker på hva du kan gjøre for å få det bedre, eller trenger inspirasjon i din hverdag. Om du ønsker å snakke med andre og være en del av et samfunn, uten å føle på skam eller dømmende holdninger.

Hvordan det fungerer

Bli medlem og få tilgang til alt ErfaringsPortalen har å by på. Det er gratis og du kan avslutte medlemskapet når som helst. Prøv det ut og se om det kan være noe for deg.

OPPMUNTRING

VENNSKAP

SAMFUNN

ERFARING

UTVIKLING

Hvorfor?

Andrea forteller om hvorfor hun startet ErfaringsPortalen, og hva hun ønsker å bidra med.

Basic

medlemskap
  • Chat med andre medlemmer
  • Del erfaringer som kan hjelpe andre
  • Del dine utfordringer med andre medlemmer
  • Opprett egne grupper for ulike temaer
  • Livestream med Andrea
  • Tilgang til ulike verktøy
  • Bli inspirert og motivert
  • Få nye relasjoner
  • Et trygt sted å være
Gratis

En plattform som alltid er tilgjengelig

Du kan når som helst logge deg inn, og få tilgang til ErfaringsPortalen og de verktøyene som er der. Hver uke publiseres det nytt innhold, som vil være tilgjengelig for alle medlemmer. Start egne forum hvor du kan snakke med andre medlemmer om det som interesserer deg. 

Praktisk informasjon

Denne tjenesten er ikke en helsetjeneste, og kan dermed ikke erstatte helsehjelp gitt av utdannet helsepersonell. Husk at jeg ikke er en fagperson. Ved krevende problemstillinger/situasjoner vil jeg vise til profesjonelle tjenester.

Q&A

Ja, det er ingen bindingstid på medlemskapet. Du kan når som helst melde deg ut. 

Alle som ønsker å bli medlem kan det. De som misbruker plattformen og ikke respekterer medlemmene, blir fjernet umiddelbart. All form for mobbing, hets, og misbruk er forbudt. 

Du er den eneste som har tilgang på din profil. Andrea som administrerer denne plattformen har tilgang, men det blir bare brukt om du trenger hjelp til noe. Ingen opplysninger vil bli delt videre. 

Hver uke vil det bli lagt ut nye verktøy og metoder som Andrea selv har brukt. Du har tilgang til chat, ulike videoer, pdfer, livestream og annet innhold som er relevant for ErfaringsPortalen. Dette har kun medlemmer tilgang på. 

Hvis du opplever tekniske problemer, så er det viktig at du gir beskjed om dette. Du kan sende det på “kontakt” under Om Andrea i menyen, eller inne på ErfaringsPortalen. 

ErfaringsPortalen skal være et sted hvor medlemmene er med på å bestemme innholdet. Er det noe du ønsker å finne eller noe du savner, setter jeg veldig stor pris på å høre om dette. Sammen skaper vi mening. 

Spread the
word

Kjenner du noen som kan ha nytte av dette?

Fortell om ErfaringsPortalen.