Free People er et av mine favorittmerker. Jeg elsker den bohemske stilen! Masse farger og ulike mønstre blandet på en måte som kan virke helt feil, men allikevel fungerer så bra. De vide buksene, skjorter med store ermer, overload med smykker og ikke minst de ulike hodeplaggene er noe jeg digger! Denne stilen er så mangt, og man kan sette sammen masse ulike plagg man allerede har.

Jeg elsker den bohemske stilen! Masse farger og ulike mønstre blandet på en måte som kan virke helt feil, men allikevel fungerer så bra. De vide buksene, skjorter med store ermer, overload med smykker og ikke minst de ulike hodeplaggene er noe jeg digger! Denne stilen er så mangt, og man kan sette sammen masse ulike plagg man allerede har.

Free People

De to første bildene er fra Antibes. Se gjerne dette innlegget om tips til steder man bør besøke der.

Free People

Free People ble startet av Dick Hayne på 1970 tallet i West Philadelphia, Pennsylvania. Det representerer femininitet, mot og åndelighet. Alt er håndlaget og kvaliteten er kjempebra. Her får du mye for pengene. Free People er å få kjøpt på nettbutikken til Høyer, Me & My Cousin i Strømmen, Kouture på Arkaden, Kaos i Sandefjord, Timer i Harstad, Bye i Stavanger etc.

Jeg er stor fan av truser med høyt liv og blonder, og bh uten spiler og push up.

One Response

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.