I fjor på denne tiden satt jeg med et ønske om å starte en podkast, hvor helse var i fokus. Jeg var nervøs, redd og nysgjerrig på om dette kunne la seg gjøre. Allikevel gikk jeg all in, fordi det føltes riktig og kom fra hjertet. Min første episode ble publisert 9 januar 2019, og siden da har jeg publisert hele 30 episoder! Denne reisen har gått over all forventning, og jeg er så stolt av det jeg har fått til hittil.

Jeg er utrolig takknemlig for alle gjestene som har stilt opp. Å brette ut sin historie til hele Norge, være sårbar og naken er en styrke som jeg verdsetter høyt. Jeg kunne ikke vært mer stolt av hver og en av dere. Tusen takk for at dere bidrar til åpenhet, og viser andre at man ikke er alene.

Til alle dere som har lyttet og lytter til Helt Mental – Tusen takk. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Uten dere ville ikke denne reisen ha blitt som den har blitt. Takk for at dere er tålmodig med både kvalitet på lyd, men også meg som skal finne min plass som programleder. Jeg setter pris på hver eneste tilbakemelding, og gjør så godt jeg kan for å alltid utvikle min rolle, og episodens oppbygning. Jeg lærer for hvert steg jeg tar.

vurdering
mayur-gala-487-unsplash

Jeg trenger din hjelp

Takk for alle stjerner og vurderinger som er gitt hittil. Hjelp meg med å løfte Helt Mental lengre opp på listen, ved å gi din vurdering. Gi så mange stjerner du mener den fortjener. Jo flere stjerner den får, jo flere vil oppdage podkasten. Du kan gi din vurdering på Apple podcasts. Trykk på denne linken for å komme dit. På forhånd, tusen takk.

Kjærlig og varm hilsen

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.