HVA JEG TILBYR

ERFARINGSKONSULENT

Vil du føle deg sett og hørt av noen som har lang erfaring med både egne og andres utfordringer? Føler du at du kunne trengt et nytt perspektiv og en tydelig vei videre? Jeg tilbyr nettbaserte 1:1 samtaler, hvor jeg gir hjelp, råd, motivasjon og støtte. Jeg er utdannet pedagog, men mest av alt et menneske med erfaringer. Jeg inviterer deg til et trygt rom, hvor du vil bli møtt med empati og forståelse. 

FOREDRAG

Jeg måtte stå helt på kanten av stupet, før jeg fant riktig hjelp og de riktige innsiktene. Denne reisen, kunnskapen og innsiktene ønsker jeg å dele. Som foredragsholder tilbyr jeg en vekker for alle – som forebyggende medisin eller som brannslukking. Jeg kunne sagt at det handler om psykisk helse, men det handler om så mye mer enn det. Nettopp derfor kan det angå også deg.

PODKAST

Jeg driver podkasten Helt Mental, som har både psykisk helse og allmennhelse i fokus. Hvordan er det å leve i et av verdens beste land, men allikevel slite? Jeg ønsker å se om episodene kan være en helbredende prosess for meg, og dermed også andre, som kan relatere seg til temaene underveis. Jeg har både fagpersoner, kjendiser og privatpersoner som gjester. Jeg tilbyr også samarbeid eller markedsføring gjennom podkasten, så lenge det er verdifullt for både lytterne og meg. 

FOTOGRAFI

Jeg har en stor lidenskap for bilder, konseptutvikling, komposisjon og etterarbeid. Jeg bruker Nikon D5600, iPhone 7+ og Led Ring stativ. Dette gir deg bilder til forskjellig bruk – alt fra sosiale medier til nettsider, bryllup og events. Jeg produserer også egne filtere. Du kan se mer av mitt arbeid under porteføljen og på bloggen. 

innholdsutvikling

Ønsker du å satse mer på sosiale medier? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en konseptuell retning og tydelig identitet. Jeg behersker verktøy for innholdsutvikling innen design, video og tekst, og sammen kan vi lage en publiseringsplan i forskjellige kanaler. Du kan se litt av hva jeg allerede har gjort på mine egne sosiale medier eller i porteføljen min.

BRANDING

Ønsker du en ny logo eller ny visuell identitet? Jeg inviterer til en prosess hvor vi finner ut av hva som dypest sett representerer deg. Deretter kan jeg hjelpe deg med kreativt design og et tydelig uttrykk der du ønsker å være tilstede – på en hjemmeside, på et visittkort eller på andre flater.