Min hardtarbeidende og kreative venninne, Linda er en av de jeg ser opp til. Vi har kjent hverandre siden videregående, og allerede da elsket vi å ta bilder og lage videoer. Vi lagde musikkvideoer, filmet fester vi var på, og pranks som nok bare vi lo av 🙂 Uansett hva vi kunne finne på hadde vi det gøy, og var ikke redde for å gjøre det vi hadde lyst til. 15 år senere er vi like gira på dette.

linda
Dette er for ca 15 år siden da vi lagde filmer før YouTube kom ut. Heldigvis er teknologien og vår kompetanse blitt mye bedre 😅Og ikke minst er utseende og klesstil blitt litt oppgradert med årene😂

Linda er nok mest kjent som en av Oslos beste tatovører (ivertfall i mine øyne). Hun har tatovert både Madcon, Stian Blipp, Mac Miller og mange flere. Dere kan se hennes historie om når hun møtte Mac Miller her.

Mer enn bare Electric Linda

Ikke bare er Linda en kjempeflink tatovør, hun er SÅ mye mer! Hun eier sitt eget tattoo studio (Attitude Tattoo Studio) med kjæresten, har en fantastisk YouTube kanal, blogg, aktiv på flere sosiale medier, ulike prosjekter som dere snart vil høre om, og i tillegg er hun mamma til to nydelige barn. At hun har tid til alt dette er helt utrolig! Hun er så dyktig i det hun gjør, og legger ned masse tid og arbeid for å utvikle seg og alltid gjøre det enda bedre.

linda

Nå ble det masse skryt her, men hun betyr så mye for meg i det arbeidet jeg gjør, og hvordan min psykiske helse er. Jeg hadde ikke klart halvparten av det jeg har gjort hittil om det ikke hadde vært for henne. Hun er en av de som har gjort hverdagen min og synet på livet til noe bedre. Så takk, Linda! Du er min inspirator, motivator og coach for mine lidenskaper. Du får meg til å ha tro på meg selv, slik at jeg faktisk tørr å satse på det jeg elsker å gjøre.

En titt på noe av det vi har gjort sammen

I det siste har vi lekt oss med kameraet og her kan dere se noe av det vi har gjort sammen.

Vi skal fortsette med det vi synes er gøy og vi har allerede flere ideer til nye prosjekter. Stay tuned 😉 Dere kan se flere photoshoots her. Kom gjerne med forslag til locations, temaer, eller andre ideer som dere kunne tenke dere å se oss gjøre sammen. Følg med på Pinterest hvor jeg finner mye av min inspirasjon. Hva er din passion og deler du den med noen?

Vil du vite hvilke programmer/apper jeg bruker for å planlegge og redigere bilder? Jeg kan godt lage et innlegg om dette hvis dere vil det??

Peace & Love 💞

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.