Motemessen i København – ny inspirasjon.

Jeg var så heldig å få være med min venninne til København for å utforske motemessen der. Jeg har tidligere opplevd dette i Oslo, men aldri i København før. Det var tre intense dager med mange nye inntrykk og opplevelser. Her var det en herlig miks av ulike mennesker som ikke var redde for å skille seg ut eller å være seg selv.

Mote for enhver smak.

Bortsett fra at det var utholdelig varmt inne på messen, fikk jeg sett veldig mye forskjellig. Det bugnet av ulike stander med alt fra kles steamere til latex jakker med pels. Her var det noe for enhver smak. Mote er så mangt og godt er det. Dog mange går kledd i samme stil, er det alltid noen som tørr å være litt annerledes.

mote

Nå er de tilbake!!! Da jeg var tenåring elsket jeg Buffalosko. Jeg gikk ikke med annet, og hadde de i alle ulike farger og høyder. Om jeg kommer til å kjøpe meg et nytt par denne gangen er noe usikkert, men gøy er det å se trendene komme igjen og igjen…

Stylein – en drøm fra Sverige.

Stylein er et svensk mote merke som ble grunnlagt i 2001 av designeren Elin Alemdar. Stylein kombinerer et tidløst og moderne designuttrykk som skaper mote for alle tilfeller. Skandinavisk minimalisme, høy kaviltet på materialvalg og god passform er det som kjennetegner merket.

Vil du lese mer om mote . trykk her.

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.