Jeg har både gruet og gledet meg til å dele dette litt syke, rare, dog forhåpentligvis underholdende prosjektet. Og i dag er jeg klar for å vise enda en side av meg selv. Heldigvis tar jeg ikke meg selv så seriøst, ellers hadde jeg nok aldri begitt meg ut på dette.

Så her er min nye Instagram-konto – No Filter Dreaming. Et resultat av mine søvnmonologer. Det går så og si ikke EN natt uten at jeg fremfører en bisarr teaterforestilling. Og dette med en klar tale fremført med dype følelser og engasjement. Ja, jeg snakker i søvne, og dette er 100% EKTE vare.

podcasten

Mitt ønske med denne kanalen, er å kunne glede andre. Tilføre litt humor i hverdagen med en annerledes vri. Som regel viser jeg en mer seriøs side av meg, men jeg er så mye mer enn bare det. Jeg elsker å få andre til å le, nå blir det også en sjanse til å le av meg.

#nofilterdreaming

Så da er det bare å klikke på NoFilterDreaming så kommer dere rett til opptakene. Jeg blir sååå glad om dere vil følge denne kanalen, og del den gjerne til andre. Bruk #nofilterdreaming for å dele deres egne søvnmonologer. La oss spre litt weirdness!

#nofilterdreaming

Kjærleik fra

boktips

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.