Om meg

reisen

VELKOMMEN TIL DEN VIKTIGSTE REISEN MAN KAN TA

Hvordan helbrede seg selv fra fortiden og skape en fantastisk fremtid? Mye av reisen har jeg tatt, og mye gjenstår. Jeg ønsker uansett å dele alt med deg.

Helhetsterapi for meg betyr at hele mennesket blir sett, slik at alle aspekter ved en selv blir ivaretatt. For meg finnes det flere former for terapi, og disse tilnærmingene deler jeg med dere. Dette gir meg bedre innsikt og forståelse i både meg selv, og hva det faktisk vil si å se hele mennesket. For meg er dette den viktigste og mest verdifulle reisen jeg kan ta, og jeg er utrolig takknemlig for alle erfaringer jeg gjør.

Det er mange faktorer som spiller inn i det å føle seg hel. Derfor har jeg delt opp dette i ulike kategorier, fordi jeg ønsker å vise flere sider av det mennesket jeg er. I kategorien helhetsterapi kan dere lese mer om ulike utfordringer jeg har hatt, og har. Hvor jeg også deler ulike tilnærminger som fungerer for meg.

Håper denne bloggen kan skape en nysgjerrighet og inspirasjon til deg som leser. Kjærlig hilsen

%d bloggers like this: