Onsdag hadde jeg mitt aller første foredrag, og det var på fantastiske Oslo MET. Tenk at jeg etter så kort tid skulle få lov til å starte her, på storbyuniversitetet!

Kort tid etter mitt første intervju i Dagbladet, kontaktet Fagforbundet Ung meg. De hadde lest at jeg hadde et ønske om å kunne holde foredrag, og de syntes mine innlegg her på bloggen var midt i blinken for deres temakveld om psykisk helse på Oslo MET.

Selvfølgelig sa jeg JA

Jeg sa selvfølgelig ja til dette! Jeg er så takknemlig for å kunne være med på å normalisere psykisk helse, fortsette med åpenheten min som igjen kan hjelpe noen andre som har utfordringer. Å snakke om psykisk helse er viktig, slik at man kan finne bedre måter å både forebygge, behandle og hjelpe mennesker med ulike utfordringer som gir dårligere livskvalitet.

Hvem andre deltok?

Fagforbundet Ung hadde også invitert DUS Oslo MET – Den Uavhengige Sosialrådgivningen som er drevet av sosionomstudenter under veiledning av lærere ved OsloMet og fagfolk ute i feltet.

Noen eksempler på hva DUS kan hjelpe deg med:
– Sende inn søknader og klager til NAV
– Være med deg til NAV og snakke med din saksbehandler
– Følge deg til ulike helsetjenester
– Finne ut om du eller noen du kjenner har innreiseforbud
– Bli med deg i møte med det offentlige hjelpeapparatet
– Finne ut hvilke rettigheter du har
– DUS kan også være en god samtalepartner hvis du trenger noen å snakke med

I tillegg var det en panelsamtale hvor studentene kunne stille spørsmål. Her var det representanter fra Fagforbundet, Studentparlamentet, LO/NTL og meg.

Denne dagen var både lærerik, motiverende og gav absolutt mersmak på videre foredragsoppdrag.

hele mennesket

Trenger du en foredragsholder?

Et av mine mål er å kunne holde foredrag om psykisk helse, både på universiteter, men også i alle trinn på skolen. Og selvfølgelig andre arenaer hvor dette teamet er viktig. Kontakt meg gjerne for booking av foredrag.

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.