Jeg har vært så heldig å få hjelpe en venninne av meg som driver et agenturbyrå her i Oslo. Som sikkert noen av dere vet, har Fashion week holdt på i flere storbyer rundt om i Europa den siste tiden. I august kommer butikker fra hele landet inn til tigerstaden for å kjøpe inn neste års sommer kolleksjoner.

Når vi ikke har kunder, så prøver vi på klær og har det gøy! Alle outfitene jeg har på er klær som jeg sikler etter, og jeg kommer sikkert til å ende opp med noen av de selv. Dette er ingen sponset reklame, bare jeg som ønsker å vise litt av min personlige stil. Kanskje jeg kan gi litt inspirasjon til noen der ute…

Photoshoot for amatører

Bukse fra Freepeople, topp fra Stylein

photoshoot

Denim jakke og skjørt fra Hosbjerg

photoshoot
Kimono og bukse i lin fra Stylein
photoshoot

Det hvite settet og den gule kjolen er fra Stylein. Alle smykker er fra Stinea Jewelry. For mer mote se her

2 Responses

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.