PODKAST

Helt Mental er en podkast jeg startet januar 2019, hvor jeg hadde et ønske om å hjelpe både meg selv og andre – til å bli helbredet, ikke bare behandlet. Tematikken har både psykisk helse og allmennhelse i fokus. Hvordan er det å leve i et av verdens beste land, men allikevel slite? Jeg ønsker å se om episodene kan være en helbredende prosess for meg, og dermed også andre, som kan relatere seg til temaene underveis. Jeg har både fagpersoner, kjendiser og privatpersoner som gjester. Jeg tilbyr også samarbeid eller markedsføring gjennom podkasten, så lenge det er verdifullt for både lytterne og meg.

Helt Mental episode - oversikt

Kunne du tenke deg å være gjest i Helt Mental? Eller har du et ønske om et spesielt tema eller en gjest du vil høre på? Kanskje du kjenner noen som har en historie de vil fortelle? Er du en fagperson som vil dele din kunnskap og ønsker å spre det du brenner for?

Send meg en forespørsel hvor du forteller hvem du er og kort om det du ønsker å formidle. Ønsker du å være anonym i podkasten, er dette selvfølgelig mulig. Jeg ser frem imot å høre fra deg. Tusen takk for at du vil bidra til mer åpenhet og fokus rundt helse. Slik kan flere få både tips, råd og motivasjon – og ikke minst føle seg mindre alene.


Her ser du noen av de mange som hittil har gjestet Helt Mental. Jeg er utrolig takknemlig for alle som er med, uten dere ville ikke Helt Mental ha eksistert 💞

Kjærleik fra

boktips