Mirabel åpnet dørene for noen av Norges største bloggere.

På torsdag var det duket for Stylein sitt presse event i Oslo, og jeg var så heldig å få være med å arrangere dette.

Stylein er et svensk motemerke som som ble grunnlagt i 2001 av designeren Elin Alemdar. Det kombinerer et tidløst og moderne designuttrykk som skaper mote for alle tilfeller. Skandinavisk minimalisme, høy kvalitet på materialvalg og god passform er det som kjennetegner merket.

Min første gang som event planlegger, dog ikke den siste.

Jeg fikk i oppgave å tenke ut hvordan vi kunne arrangere dette. Jeg hadde mange ideer og merket at dette var noe som engasjerte meg. Hvem kunne vi kontakte for sponsing av produkter til goodie bags? Hvor skulle eventet arrangeres? Hva slags mat skal man servere? Hva er det kunden er ute etter, og hvordan skal man kunne behage kunden på best mulig måte?

Mirabel på Sørenga var så snille og hjalp oss med både lokale og mat.

Dette er en utrolig fin restaurant som ligger nesten helt ytterst på Sørenga i Oslo. Her har man utsikt mot sjøen, med en behagelig atmosfære. Noen vegger er forgylt, mens resten av lokalet er holdt i sort. Restauranten er på to etasjer med plass til flere hundre gjester.

Vi holdt presse eventet på et mer “privat” område i den ene delen av lokalet. Vi fikk servert ulike salater og noe godt i glasset. Det virket som alle var fornøyde, og bilder ble tatt og delt på sosiale medier.

presse event

Jeg var så heldig å få møte noen av Norges største bloggere, og alle var utrolig hyggelige. Vi snakket om alt fra mote til psykisk helse. Dette var en vellykket dag, og det gav mersmak til videre event planlegging.

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.