Jeg elsker å se en god serie. Særlig nå som det er vinter og kaldt, hvor det ofte frister mer å holde seg hjemme. Jeg tenner masse stearinlys, tuller meg under teppet og har alltid litt snacks fremme. Da koser jeg meg.

Om noen trenger serietips fremover, så ta en titt her. Dette er mine topp 5 serietips som jeg liker.

serietips

Outlander – Viaplay og HBO

Du kan se sesong 1 – 3 på HBO, men sesong 4 er bare på Viaplay. Viaplay har alle sesongene. Dette er en spennende serie, men kan bli litt for lang i antall sesonger. Serien er basert på bokserien av Diana Gabaldon. I 1945 er Claire Randall på bryllupsreise med mannen sin i Storbritannia, hvor hun plutselig blir transportert til Scotland og året 1743. Hun blir sendt tilbake av overnaturlige krefter, og ender opp i en tid da Scotland er preget av krig. Her blir hun tvunget til å gifte seg med en lovløs høylender. De forelsker seg og hun er nå slitt mellom to menn i to ulike tidsepoker.

Dirty John – Netflix

Her er det bare 1 sesong ute. Serien er basert på hendelser fra virkeligheten. Interiørdesigner Debra Newell blir forelsket i John Meehan. Hun trodde hun hadde møtt drømmemannen, men det viser seg at hun har møtt sitt livs mareritt. Hun og familien blir offer for en manipulerende, kriminell og løgnaktig mann, som bruker kvinner for deretter å gjøre livet deres til et helvete. Lite visste hun at en psykopat hadde kommet inn i livet – hvor løgn, mangel på empati og manipulering stod sterkt.

serietips

Gypsy – Netflix

En psykologisk thriller – Naomi Watts spiller en psykolog som innleder farlige og intime forhold med personene i sine pasienters liv.

Her er det bare 1 sesong, og det ser ut som Netflix ikke kommer med en oppfølger. Dette er kjipt og kanskje en faktor som gjør at man ikke gidder å begynne å se den. Dog jeg likte den veldig godt, og ble underholdt.

Bates Motel – Netflix

Her møter man Norman Bates som prøver å drive et Motel med moren sin Norma. Normans mørke side dukker mer og mer opp gjennom serien. Han utvikler et sykelig forhold til sin mor, og det skjer de merkeligste ting på Motellet. Serien er basert på filmen Psycho. Serien går over 5 sesonger.

Magnus – NRK

Dette er en fantastisk morsom og sinnssyk serie! Hovedrollen spilles av Vidar Magnussen som blir sett på som en av politiets dårligste etterforsker. Han blir satt til å løse en drapsgåte fra en helt annen verden. Her møter man troll, overnaturlige skapninger, oppfinnelser utenom det vanlige og en ellevill etterforskning som gir deg latter fra begynnelse til slutt.

serietips

Jeg håper noen av disse serietipsene faller i smak. Jeg vil snart legge ut serietips om ulike dokumentarer jeg digger!

Liker du å reise kan du se tips om dette her.

One Response

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.