Da er siste episode av “Tilbake til livet” ute på min YouTube kanal. Nå har vi fulgt Eline gjennom 10 laserbehandlinger, for å se om dette kan hjelpe henne til å få en bedre hverdag. Eline har hatt ME i flere år, som har påvirket livet hennes i stor grad.

Nå tar vi en pause med å dokumentere dette, for så å komme tilbake om noen måneder. Nå får Eline muligheten til å bare fokusere på behandlingen, og ikke tenke eller føle på eventuelle forandringer i kroppen hele tiden.

Så får vi se om det har skjedd noen endringer hos Eline etterhvert 🙂

siste episode

Takknemlig

Jeg vil takke Oslo laserklinikk som har tilbudt og fortsatt tilbyr Eline medisinsk laserbehandling. Synnøve har gjort en dyktig jobb i både behandlingen, og det å forklare prosessen. Både Eline og jeg har lært masse underveis, og forhåpentligvis dere som har fulgt oss også.

Da er siste episode av "Tilbake til livet" ute på min YouTube kanal. Nå har vi fulgt Eline gjennom 10 laserbehandlinger, for å se om dette kan hjelpe..

Takk til Eline som har åpnet seg med sine utfordringer, og delt oppturer og nedturer i denne behandlingen. Det er tøft og sårbart, men allikevel tror jeg det kan gjøre godt både for Eline og andre i samme situasjon.

Medisinsk laserbehandling kan hjelpe mot så mangt. Her kan dere lese om hva forskning sier om dette.

Her kan dere se siste episode ⇣⇣⇣⇣

Dere kan lese mer om begynnelsen av behandlingen her.

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.