Et veldig bra initiativ.

Denne uken lanserte Tise og Det Nye et supert konsept kalt #5itemschallenge. Dette gikk ut på å plukke ut 5 plagg som skulle brukes i en hel uke. Undertøy, sko, jakker og annet tilbehør var ikke inkludert. De ville slå et slag for å utnytte det man har fremfor å heler skaffe seg noe nytt. Bra for miljøet og bra for deg.

  1. Sort bukse fra Cubus
  2. Rød bukse fra Zara
  3. Hvit genser fra Stylein
  4. Sort genser fra Boohoo
  5. Grå genser fra ukjent

Mange deltok i denne utfordringen og delte sine plagg på Instagram. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Linaberge på Instagram skrev noe veldig fint: “Det er helt greit å bruke det samme plagget! Det er ikke det som gir deg verdi og heller ikke det som gir deg din verdi! Vi skal ikke la andre definere oss, men se på oss selv som bra nok som vi er!”

En kreativ uke.

Min utfordring var å kunne bruke disse 5 plaggene uten at det ble den samme kombinasjonen i mer enn 1 dag. De første dagene gikk dette bra, men på slutten av uken måtte jeg være mer kreativ. Godt at tilbehør kan endre stilen og uttrykket.

Det var deilig å ikke måtte tenke så mye på hva man skulle ha på seg. Basisplaggene var allerede bestemt, og jeg kunne leke mer med tilbehøret rundt. Dette var en utrolig gøy utfordring og ikke minst gjorde det godt for lommeboken. Jeg tenkte ikke på å kjøpe meg noe nytt, og måtte bruke det jeg hadde. Jeg har fått ny inspirasjon til å kunne bruke det jeg allerede har i skapet, og se nye måter å bruke de klærne på. #5itemschallenge vil fortsette hos meg fremover.

Takk for inspirasjon og gode verdier.

Takk til Tise, Det Nye og Jenny Skavlan for denne fine utfordringen. Dere gjør en super jobb med å inspirere andre mennesker til å tenke mer på miljøet og hvordan vi sammen kan få en grønnere planet. Stå på videre.

Klikk her for å se mer om hva jeg gjør for en grønnere planet. Følg meg gjerne på bloggen og få nyhetsbrev når det kommer nye innlegg, det er helt gratis.

Jeg har vært så heldig å få skrive et gjesteinnlegg til min venninne Linda. Følg henne på Instagram , Facebook og bloggen hennes electriclinda.net Her skriver hun alt du trenger å vite om tatoveringer, livet som mamma, diva og nerd.

3 Responses

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.